Marcus Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Dneska jí mám - zas - dost odfláklou. Holt ta moje lenost Pěkná kočka. ---Dobrý večer s Prim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
asel Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) Vitaj v klube, paradicka, co? to rozhodně. Vím že to sem nepatří, ale snad ostatní odpustí. Když porovnám nesrovnatelné, tedy jabka s hruškama (x.windy a B-42), tak jsem pochopil hned několik věcí. 1. Není černý ciferník, jako černý ciferník. 2. Datum se nemusí překlápět několik hodin, ale stačí jen mžik. 3. i větší voděodolnost nemusí nutně znamenat stále nepohodlné šroubování korunkami. 4. day date můžu mít i v němčině 5. není 44mm jako 44mm co se pohodlí týče (asi je to tím že B-42 mají pouzdro 42 a jen lunetu 44) Abych to shrnul, x-windy mají u mě určitě své místo, ale B-42 mě baví no a teď už mi jen chybí oblekovky, něco s tritiem, něco s ručním nátahem, něco modrýho, něco z BDR,,, pak dlouho nic a něco s turbem nu inu, už jsem na cestě a zatím mě ten výlet baví edit: zapomněl jsem, že se určitě zastavím i někde u titanu s PVD Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem asel
Sedlin Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jirka23689 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Dnešní novy vysněný přírůstek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Alexion Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Spirit oblekovkyseiko-scvs-001-blue-jacket.jpgjoo tak to je parada. uz som aj zabudol ake su na ruke, musim napravit
JAJA Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Díky chlapi... Jardo, super, gratulace! paráda.... gratulace
Návštěvník Strocek Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Byl jsem tak radostně překvapen, když jsem zjistil, že svítí i ta guma, že se musím podělit. Za kvalitu se omlouvám, foceno mobilem.Máš to pěkný . Ten oranžový není guma, ale silikon a je trošku měkčí než ten černý, který je zase guma. To jenom aby si měl přehled a urychlil ti tak rozhodování, že bez toho černýho nemůžeš být, samozřejmě v případě, že ho ještě nemáš
Chorche Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Spirit oblekovkyNádherný. Spirity prostě ve své kategorii nemají konkurenci. Pro mě jedny z nejkrásnějších vintage Omeg.Už když jsem je viděl poprvé,tak jsem jim totálně propadl Díky. Dneska jsem je měl na ruce po hodně dlouhé době a užil jsem si to, jsou krásný.Večer jsem ale hodil LHC na gumu, abych s nima pak mohl koupat juniora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Super tyhle Fortisky Dnešní novy vysněný přírůstek :-)
McStinger Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) Po delsi dobe - novy prispevek, nove hodinky... :-) Tak to teda áno, veľká gratulácia. Ak by Ťa omrzeli, daj mi prosím vedieť Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem McStinger
siwi Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Dneska (tedy už včera) se mi dostaly na ruku pravý nefalšovaný zálesácký chrona. A musím říct, je to pořádnej kus asfaltu, to teda jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 No, dost mě překvapilo, jak jsou ve skutečnosti velké a celkově mohutné. To se digitálkama, co jsem nosíval v mládí, vůbec nedá srovnat.
vicomt Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Guten TAG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tazz Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Dneska (tedy už včera) se mi dostaly na ruku pravý nefalšovaný zálesácký chrona. A musím říct, je to pořádnej kus asfaltu, to teda jo Nářezové digi , než jsem koupil Gulfmany, koukal jsem po těhle, pak jsem je viděl na živo, jsou velký jako a tudíž pro mě nenositelný.
alex09 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Dneska (tedy už včera) se mi dostaly na ruku pravý nefalšovaný zálesácký chrona. A musím říct, je to pořádnej kus asfaltu, to teda jo IMAG0137.jpg Dnes mě čeká nějaké pobíhání venku (v tom blbým dešti... :/ ) takže správný čas na pořádný pracovní stroj sorry za ten šumivej hnus, ale dneska se to blackberrymu nějak nepovedlo, není zvyklý se mnou vstávat takhle brzy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bacil.357 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Nechal jsem Seika chvilku projet na koníkovi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...ale teď už zpět na kovu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Emef v cernem? Svet se zblaznil, drzte se Ale kuš!
JAJA Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky