Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vitaj v klube, paradicka, co? :)

to rozhodně. Vím že to sem nepatří, ale snad ostatní odpustí. Když porovnám nesrovnatelné, tedy jabka s hruškama (x.windy a B-42), tak jsem pochopil hned několik věcí. 1. Není černý ciferník, jako černý ciferník. 2. Datum se nemusí překlápět několik hodin, ale stačí jen mžik. 3. i větší voděodolnost nemusí nutně znamenat stále nepohodlné šroubování korunkami. 4. day date můžu mít i v němčině :) 5. není 44mm jako 44mm co se pohodlí týče (asi je to tím že B-42 mají pouzdro 42 a jen lunetu 44)

Abych to shrnul, x-windy mají u mě určitě své místo, ale B-42 mě baví :clap: no a teď už mi jen chybí oblekovky, něco s tritiem, něco s ručním nátahem, něco modrýho, něco z BDR,,, pak dlouho nic a něco s turbem :)  nu inu, už jsem na cestě a zatím mě ten výlet baví

edit: zapomněl jsem, že se určitě zastavím i někde u titanu s PVD

Upraveno uživatelem asel
Návštěvník Strocek
Odesláno

Byl jsem tak radostně překvapen, když jsem zjistil, že svítí i ta guma, že se musím podělit. Za kvalitu se omlouvám, foceno mobilem.

Máš to pěkný :) . Ten oranžový není guma, ale silikon a je trošku měkčí než ten černý, který je zase guma. To jenom aby si měl přehled a urychlil ti tak rozhodování, že bez toho černýho nemůžeš být, samozřejmě v případě, že ho ještě nemáš  :)  

Odesláno

Spirit oblekovky

Nádherný. Spirity prostě ve své kategorii nemají konkurenci.

Pro mě jedny z nejkrásnějších vintage Omeg.Už když jsem je viděl poprvé,tak jsem jim totálně propadl :wub:

Díky. Dneska jsem je měl na ruce po hodně dlouhé době a užil jsem si to, jsou krásný.

Večer jsem ale hodil LHC na gumu, abych s nima pak mohl koupat juniora :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Po delsi dobe - novy prispevek, nove hodinky... :-)

Tak to teda áno, veľká gratulácia. Ak by Ťa omrzeli, daj mi prosím vedieť :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

No, dost mě překvapilo, jak jsou ve skutečnosti velké a celkově mohutné. To se digitálkama, co jsem nosíval v mládí, vůbec nedá srovnat.

Odesláno

Dneska (tedy už včera) se mi dostaly na ruku pravý nefalšovaný zálesácký chrona. A musím říct, je to pořádnej kus asfaltu, to teda jo

:D

Nářezové digi , než jsem koupil Gulfmany, koukal jsem po těhle, pak jsem je viděl na živo, jsou velký jako a tudíž pro mě nenositelný.

Odesláno

Dneska (tedy už včera) se mi dostaly na ruku pravý nefalšovaný zálesácký chrona. A musím říct, je to pořádnej kus asfaltu, to teda jo 

:D

attachicon.gifIMAG0137.jpg

Dnes mě čeká nějaké pobíhání venku (v tom blbým dešti... :/ ) takže správný čas na pořádný pracovní stroj :) sorry za ten šumivej hnus, ale dneska se to blackberrymu nějak nepovedlo, není zvyklý se mnou vstávat takhle brzy  :D

• Dát hlas 1
Odesláno

Nechal jsem Seika chvilku projet na koníkovi...

...ale teď už zpět na kovu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...