panedge Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 tak velka gratulace, uz bysme meli neco podniknout nez se odstehujem z centra na kopec :-))Díky Štěpáne,určitě zajdem na oběd,domluvíme se v SZ tak to išlo dosť rýchlo gratulujem, tieto ti sadnú lepšieJojo šlo to dobře:-)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Paneedgi gratuluju, noudejty jsou výborný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Mame radost Safra, gratuluji Budou Ti sedět lépe Jen aby jsi za chvíli, nesháněl s datem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Safra, gratuluji Budou Ti sedět lépe Jen aby jsi za chvíli, nesháněl s datem Díkas...k tomu datumu-nestraš:-)))Mě se líbí i s datumem to je fakt,ale když udělal Rolex No date,tak se mi začly líbit o trošinku víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Díkas...k tomu datumu-nestraš:-)))Mě se líbí i s datumem to je fakt,ale když udělal Rolex No date,tak se mi začly líbit o trošinku víc.Myslím to dobře já si zvykl, mám dvoje hodinky bez data a dá se Každopádně když jsem se u Dana prohlížel, proběhla láska na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 semi001-tohle jsou moje první hodinky bez data tak uvidíme Jinak včera jsem si prohlížel Danovi PAM 560 a to mi padala brada...fotka se tomu vůbec neblíží,jak jsou v reálu parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 semi001-tohle jsou moje první hodinky bez data tak uvidíme Jinak včera jsem si prohlížel Danovi PAM 560 a to mi padala brada...fotka se tomu vůbec neblíží,jak jsou v reálu parádní.Proto je radši na živo vidět nechci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Ran ní kafíčko s "novými" Breitlingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 dnes bude pekny den, aj hydry vykukuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 V práci, když už máme hen ten kapitalismus: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Dnes se v práci blýskám se zelenáčema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem worm007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Skoro čtvrt kila převážně nerezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Kancldajving... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Hodinky jiné, ale košile vypadá skoro stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 dneska po dlouhé době leštěnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Hodinky jiné, ale košile vypadá skoro stejně Košile podobná... a ne že teď v ty expy pustíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Košile podobná... a ne že teď v ty expy pustíš! Není důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Po pár dnech s Eternou KonTiki, Steinhartem, Suunty a dalšími, opět návrat k pohodlným a nenápadným subům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Marcus tie orienty su na tom meshi neskutočné. Hodinky za drobne a tolko parady az je az hanba platit za ine viac.Jedna pracovná odomnauploadfromtaptalk1415786230222.jpg To je škoda, že jsem to nevěděl dřív. Mohl jsem mít levné definitivní hodinky a ušetřit i nějaké peníze. Ale pak by mi asi chybělo toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky