michalval Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 (upraveno) Dobré dopoledne, kanclsnorkeling :-)EDIT: kurňa, blbé datum, už to vidím, asi dnes nebudu jediný Upraveno 1. prosince 2014 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 SEIKO 5 do každého počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Tak po nejaky dobe zase na ruce echt tooly.To byl fofr Marťas.. Gratuluju! Tohle by mě mohlo bavit dlouho - myslím. Užívej je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ked ruka oddychuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ked ruka oddychuje... a není náhodou monitor zdrojem magnetického pole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 To byl fofr Marťas.. Gratuluju! Diky. Becka nikdo nenabidl, ale tohle je taky dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Marcus: Staré CRT monitory ano, tyhle LCD myslím hodinky neohrožují - to už bych se víc bál magnetu v HDD, pokud je case s ním na stole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Marcus: Staré CRT monitory ano, tyhle LCD myslím hodinky neohrožují - to už bych se víc bál magnetu v HDD, pokud je case s ním na stole... Díky. To je dobré vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 (upraveno) Marcus: Staré CRT monitory ano, tyhle LCD myslím hodinky neohrožují - to už bych se víc bál magnetu v HDD, pokud je case s ním na stole... Díky. To je dobré vědět.tiez dakujem... som sa zlakol... Upraveno 1. prosince 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Dnes jsem měnil Rhina za origo gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Návrat ke kořenům a odvykačka od Damestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 (upraveno) Návrat ke kořenům a odvykačka od Damestu.DSC_1590 (Kopírovat).jpgBudes to mit tezke Micey. Kdysi jsem to taky zkousel, nevyslo to a uz to zkouset nebudu Upraveno 1. prosince 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Já vim, ale auto chce nový botičky, maminka kočárek a Déčka halt neuživíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Já vim, ale auto chce nový botičky, maminka kočárek a Déčka halt neuživíme.. Tak to potom jo. To se neda nic delat. Treba se k nim jednou vratis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Návrat ke kořenům a odvykačka od Damestu.DSC_1590 (Kopírovat).jpg už jsou doma? Pěkné jsou. Hoď pak fotku H comba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Jasný, blesknu to doma foťákem.. dobrý to je, blejskavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 dobré poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Dnes odpočívám,Nautilus,pes a PC mi dělají společnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Dnes 1., poprve na ruce, moje první Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 porad jednicky.....teda sestnactky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky