Pavel K. Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Dnes trochu zimnía pár dalších "zmrzlých" fotek:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75850-pavel-k-fotky-m%C3%BDch-hodinek/page-5&do=findComment&comment=1300989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Jedna sobotní v záři reflektorů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Pořád zamilovanej Jojo, tohle jídlo já taky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Dnes arteterapia - kurz hrnciarstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Do dnešního počasí odolný hodinky a 4x4 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Do dnešního počasí odolný hodinky a 4x4 .A6 allroad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Dnes arteterapia - kurz hrnciarstva by me zajimalo jak brali kolegove umelci tvoje foceni rolexek, respektive co si mysleli ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 A6 allroad?Pán se vyzná ... ano, je to tak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Pán se vyzná ... ano, je to tak .No ani zas tak né, já má A4 2001, tvoje je myslím modelová řada 2004, staré dobré strojovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 No ani zas tak né, já má A4 2001, tvoje je myslím modelová řada 2004, staré dobré strojovny. Je to tak - 2004, jinak mám jej v zálesáckým provedení s alcantarou (nelíbí se mi to, ale kompenzuje mi to špičkový stav) ... tohle už je druhý v pořadí . Opravdu stará škola, která se nebojí ani mimo silnici . Konec OT . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Je to tak - 2004, jinak mám jej v zálesáckým provedení s alcantarou (nelíbí se mi to, ale kompenzuje mi to špičkový stav) ... tohle už je druhý v pořadí . Opravdu stará škola, která se nebojí ani mimo silnici . Konec OT . Já vím!!! Vzpomínám si. To je to auto, co v něm vyvážíš rodinku do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 To jsem už teď moc zvědavý. Švýcarky nebo Němky? Zatím mám ameriky, 11mm, ale zítra to budou placaté švýcary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Pred spanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Zatím mám ameriky, 11mm, ale zítra to budou placaté švýcary. 6,5 mm švýcary, to jsem napnutý jak kšandy. V kolik hodin je tady mám vyhlížet?Já jsem momentálně naladěný na německé vlně a užívám si jízdy na stříbrném blesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Zatím mám ameriky, 11mm, ale zítra to budou placaté švýcary. To vypadá na moc fajnový řemen ještě ve fázi objednávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 by me zajimalo jak brali kolegove umelci tvoje foceni rolexek, respektive co si mysleli )))No to neviem, ale vsetci boli dost zabrati do tvorenia, tak si to snad ani nikto nevsimol Nabuduce budem menej napadne fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 (upraveno) To vypadá na moc fajnový řemen ještě ve fázi objednávky Ale do očí bys jí to neřekl.Jednou jsem koupil řemen z hada (dokonce jiný druh krajty), ale nedělalo to dobrotu, musel z domu. 6,5 mm švýcary, to jsem napnutý jak kšandy. V kolik hodin je tady mám vyhlížet?Já jsem momentálně naladěný na německé vlně a užívám si jízdy na stříbrném blesku. Nedivím se, jsou moc pěkné. Těším se, až je uvidím na srazu naživo. Upraveno 2. prosince 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Jakože já totiž pořád nevim, jak se tý kovový věci má řikat. Někdo řiká tah, někdo náramek, někdo dokonce řemínek, dyť to znáte. Jsem se snažil vymyslet neutrální variantu pro všechny. A tak neutrální nakonec nebyla. ) Ukaž eště tu manželku. Nebo aspoň hodinky. "nebo něco" je dost neutrální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 kde sem v pondělí byl? nápověda: čas (dopolední) a světlo kolem odpovídají Že by Arktikum?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky