Návštěvník LukeD Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Byl jsem dceři u hodináře zaregulovat LLD a řekli mi , že to bude 30 minut trvat.Tak jsem se potuloval po prodejně a takhle to dopadlo. Z poměru cena výkon jsem nadšený. Nikdy by mne nenapadlo se na tuto značku vůbec dívat a ejhle. Pro mě dokonalé pracovní hodinky.Vnější část ciferníku gramofonová deska, vnitřní ciferník sunburst(nejde vidět, blbé světlo a mobil), jsem nadšený. Uf, tak ty jsou parádní! Řekl bych, že ještě o chlup lepší než mnou kdysi vyhlédnuté "Dr. House". Jaký mají průměr?
Sphinxx Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Díky moc. Zájem vás všech mě těší Hele, koukej to sundat, o víkendu něco nafotit a šup s tím do chlubírny (tady to začíná bejt těžkej spam, číst ty odpovědi na telefénu ), venku je počasí pod psa, ideálka pro focení v interiéru . Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Sphinxx
Kid_A Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Koukám na tu fotku a jednoručky jsou dnes v kurzu . ano ano mas taky moc pekny jednorucky:))
Kid_A Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Edit - replika Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Kid_A
siwi Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Hele, koukej to sundat, o víkendu něco nafotit a šup s tím do chlubírny (tady to začíná bejt těžkej spam, číst ty odpovědi na telefénu ), ... .Ty máš teď řídit a ne číst ChronoMag :-D
MaxT Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Furt na ně čumím jako debil. 42mm, 80h rezerva chodu, zpracování na úrovni hodinek 100K+.Fakt nechápu. Za ty peníze to je neskutečná záležitost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem MaxT
Sphinxx Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 MaxT: co to je přesně za model, prosímTě?
MaxT Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 MaxT: co to je přesně za model, prosímTě?Hamilton Khaki Field Day Date H70505833
ava Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Taky detsky :-)image.jpgCo je to za řemen?
Sphinxx Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Hamilton Khaki Field Day Date H70505833Díky, vypadá to zajímavě.
Bob Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Co je to za řemen?Je to Hirsch, ale nevim jmeno, Robby? Mrkni na strapshop ...
Toblin Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Byl jsem dceři u hodináře zaregulovat LLD a řekli mi , že to bude 30 minut trvat.Tak jsem se potuloval po prodejně a takhle to dopadlo. Z poměru cena výkon jsem nadšený. Nikdy by mne nenapadlo se na tuto značku vůbec dívat a ejhle. Pro mě dokonalé pracovní hodinky.Vnější část ciferníku gramofonová deska, vnitřní ciferník sunburst(nejde vidět, blbé světlo a mobil), jsem nadšený.
Toblin Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Jsou paradni. Jak sedi na ruce?I ten remen jim sekne. Ve filmu byly ty velke pilotky se skeleton ruckami, ne ?
jencekgs Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Siwi velka gratulace trosku opozdene. Jsou super.
clockyclock Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 ..celý den Géčka..zítra cestou do fabriky bude už krajina vypadat asi jinak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Toolwatch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Super fotka Prisero Dík, občas mě telefon překvapí
Doporučené příspěvky