Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Byl jsem dceři u hodináře zaregulovat LLD a řekli mi , že to bude 30 minut trvat.

Tak jsem se potuloval po prodejně a takhle to dopadlo.

Z poměru cena výkon jsem nadšený. Nikdy by mne nenapadlo se na tuto značku vůbec dívat a ejhle. Pro mě dokonalé pracovní hodinky.

Vnější část ciferníku gramofonová deska, vnitřní ciferník sunburst(nejde vidět, blbé světlo a mobil), jsem nadšený.

Uf, tak ty jsou parádní! Řekl bych, že ještě o chlup lepší než mnou kdysi vyhlédnuté "Dr. House". Jaký mají průměr?

Odesláno (upraveno)

Díky moc. Zájem vás všech mě těší  :)

Hele, koukej to sundat, o víkendu něco nafotit a šup s tím do chlubírny (tady to začíná bejt těžkej spam, číst ty odpovědi na telefénu :) ), venku je počasí pod psa, ideálka pro focení v interiéru :D .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Hele, koukej to sundat, o víkendu něco nafotit a šup s tím do chlubírny (tady to začíná bejt těžkej spam, číst ty odpovědi na telefénu :) ), ... .

Ty máš teď řídit a ne číst ChronoMag :-D

Odesláno (upraveno)

Furt na ně čumím jako debil. 42mm, 80h rezerva chodu, zpracování na úrovni hodinek 100K+.

Fakt nechápu. Za ty peníze to je neskutečná záležitost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Byl jsem dceři u hodináře zaregulovat LLD a řekli mi , že to bude 30 minut trvat.

Tak jsem se potuloval po prodejně a takhle to dopadlo.

Z poměru cena výkon jsem nadšený. Nikdy by mne nenapadlo se na tuto značku vůbec dívat a ejhle. Pro mě dokonalé pracovní hodinky.

Vnější část ciferníku gramofonová deska, vnitřní ciferník sunburst(nejde vidět, blbé světlo a mobil), jsem nadšený.

Odesláno

..celý den Géčka..zítra cestou do fabriky bude už krajina vypadat asi jinak.. :crying_anim02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...