Ohm-Aztec Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Edit: double Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem Ohm-Aztec
jankoxxx Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Splněný sen: DSCN4193.JPG DSCN4194.JPG DSCN4195.JPGto je ono, sny si treba plnit
prischera Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Splněný sen: Vojto přesně se mi vybavilo moje nadšení. když jsem dal poprvé na ruku Omegy. Úplně jsem se třásl .A to nadšení mi vydrželo dodnes. Takže definitivní mohou být velmi reálně. Trošku ti tu radost z nového kousku závidím. A už je pořádně nafoť, sleduju chlubírnu jak ohař a pořád nic . Ať nejsem OT, vylezlo sluníčko, tak jsem odskočil od plotny a cvaknul otloukánky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Splněný sen: DSCN4193.JPG DSCN4194.JPG DSCN4195.JPGGratulace ke splnenemu snu, jsou krasne.
Kostra Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Omastku winder nemám vůbec, jeden jsem zkusil, ale není to nic pro mě. Dnes jsou v chodu náhodou, protože jsem je hodně střídal, většinou běží tak tři kousky zaráz;-)
tano Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Dnes pri ceste z roboty, davam to az ted, spal jsem ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Nakoupim remeny, aby je stejne nakonec dal na ten DDRacky hadr... Sent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Hezký - ty se nezdáš. No, to víš. Tichá voda... Moc pěkné. Jaký máš pocit z té lunety? Já jsem z těch hodinek tak hotovej, že na ně nemám objektivní pohled. Líbí se mi na nich úplně všechno včetně lunety. Citlivě doplňuje vzhled. Vroubkování je tak akorát a umožňuje pohodlnou manipulaci. Pryžová vložka je hodně příjemná na dotyk. Cejchování má střídmé, zřetelné, ale nebije do očí. Fixována je ve 120 bodech, při čemž každý z nich je při otáčení v ruce cítit s naprostou jistotou. Celkový dojem z lunety je takový, že vzhled opravdu doplňuje a nepřehlušuje. Píšu to proto, že jsem si zkoušel i Colty III, kde je luneta vyloženě dominantou hodinek a navíc na mě působila jako cirkusová atrakce. Na můj vkus se tak nějak moc blýskala a opticky zmenšovala ciferník (majitelé prominou, nemyslím to zle, jde jen o subjektivní dojem) Jsou vážně super, jak já B nemusím, tak tyto jsou asi ze všech nej, jedny z mála, které bych si také dovedl představit na své ruce Michale, tobě by určitě šly, máme podobný rozměr zápěstí. Je ovšem potřeba vzít v úvahu, že B jsou obecně dost robustní a vysoké. Gratuluji siwi. Moc děkuju to je ono, sny si treba plnit Moje řeč Svět je potom tak nějak hezčí. Vojto přesně se mi vybavilo moje nadšení. když jsem dal poprvé na ruku Omegy. Úplně jsem se třásl .A to nadšení mi vydrželo dodnes. Takže definitivní mohou být velmi reálně. Trošku ti tu radost z nového kousku závidím. A už je pořádně nafoť, sleduju chlubírnu jak ohař a pořád nic . Ať nejsem OT, vylezlo sluníčko, tak jsem odskočil od plotny a cvaknul otloukánky... IMG_2769.JPG Jakube, dobře si na tvou radost z Omeg pamatuju a sleduju její průběh ve tvém fotovláknu. Já tuhle akvizici pořád teprve rozdejchávám. Vůbec se mi je nechce sundavat z ruky, a to ani kvůli focení Ale dneska odpoledne plánuju tak jako tak vytáhnout fotostan, takže do něho Béčka taky určitě položím Gratulace ke splnenemu snu, jsou krasne. Díky moc
worm007 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 sunburst či ako sa to volá.. vyzerá to pekne.. na živo to je krajšie ako na fotke. škoda toho prachu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Trochu závidím chalanom s náramkami, tak som si dnes požičal niečo od manželky. Som nevedel, či to mám dať k náramkom, alebo do klubu, tak to dám sem. Viem, je čo zlepšovať, ale nejak začať treba. Trúfam si tvrdiť, že foto má gule, alebo aspoň jednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
323GT Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Splněný sen: Jsou parádní. Gratuluji a užívej si je. Každopádně je to o důvod více Tě někde v okolí Vyšehradu konečně odchytit.
Návštěvník dabelM Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Na dovolené GMT Master... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Príprava na večer. Ide sa na didžinu, robiť dojem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Jsou parádní. Gratuluji a užívej si je. Každopádně je to o důvod více Tě někde v okolí Vyšehradu konečně odchytit. Díky. Odchytit mě v okolí Vyšehradu nebude tak velký problém Príprava na večer. Ide sa na didžinu, robiť dojem IMG_1747.jpg Co se na tý dydžině chytáš dělat, proboha? Za nás stačil jen hřeben do zadní kapsy džín Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem siwi
McStinger Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Co se na tý dydžině chytáš dělat, proboha? Za nás stačil jen hřeben do zadní kapsy džín Doba pokročila, čo Ti budem hovoriť. Dneska už čajočku na hrebeň nedostaneš.
stepecken Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tiež Modraky Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky