sect Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Jsou tichy jak ten černý bor, co kryje jejich hlavy sivé: to hřebeny jsou našich hor, to Beskydy jsou zádumčivé. P. Bezruč Doufám že v sobotu bude pěkně.....už jsem nahoře dlouho nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Jsou tichy jak ten černý bor, co kryje jejich hlavy sivé: to hřebeny jsou našich hor, to Beskydy jsou zádumčivé. P. Bezruč Doufám že v sobotu bude pěkně.....už jsem nahoře dlouho nebyl No v sobotu bych si na Lysou vzal asi raději sněžnice .. člověk nikdy neví ... aspoň nebude fronta v hospodě ... Ať nejsem OT, já dnes tyhle a su zase spokojený jak želva ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Pořád rybky, nejdřív na tahu . . . . . . a odpoledne na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Aldo kua sundej z toho tu opicarnu Ja dnes opet 7d. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Aldo kua sundej z toho tu opicarnu Ja dnes opet 7d. ..tuhle nadheru jsem o vikendu zahledl..na Solani..parada..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Včera v Jelení Góře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 neska zase lampicku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 ..stále spolu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 (upraveno) Sibirnaya jsou perfekt, kolik máš zápěstí? Kde jsi je kupoval?Máš je s etou? Upraveno 6. října 2011 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 neska mám hodinky s krtkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 neska mám hodinky s krtkem Takovej guru mechanik a stává se z tebe hodinkovej nihilista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 neska mám hodinky s krtkem sis pořídil nový Mudmany ??? Ty jsem ještě neviděl ani z rychlíku...jen na fotkách. Gratulace....a jaký jsou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Takovej guru mechanik a stává se z tebe hodinkovej nihilista... protože tě znám, tak věřím, že to není sprosté slovo sis pořídil nový Mudmany ??? Ty jsem ještě neviděl ani z rychlíku...jen na fotkách. Gratulace....a jaký jsou ? čekal jsem na ně od dubna a zatím se s nimi seznamuji - kompas ukazuje správně - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Sibirnaya jsou perfekt, kolik máš zápěstí? Kde jsi je kupoval?Máš je s etou? mam je s etou, kupoval sem je mesic stary od vrcana, ten je kupoval novy na webu armida, zapesti mam 17,5cm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Nevím proč, ale poslední dobou mě prodejní vlákno nechává klidným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Tissotky Taky Tissotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 čekal jsem na ně od dubna a zatím se s nimi seznamuji - kompas ukazuje správně - he he I bez kalibrace, nebo jsi musel kalibrovat ???? Jinak fakt gratulace, jsou super !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 (upraveno) neska mám hodinky s krtkem Hezky ti stojej chlupy, jako nějaký vopici. Upraveno 7. října 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 I bez kalibrace, nebo jsi musel kalibrovat ???? Jinak fakt gratulace, jsou super !!! bez kalibrace - teda musel sem kalibrovat teploměr, protože sem ho hned rozšteloval Hezky ti stojej chlupy, jako nějaký vopici. na svojí postavu seš dost hubatej princ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky