robo Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Cyril: Sáákra ja mám len o jedno číslo väčšie PAm-y a aký rozdiel. Tie tvoje ma furt dostanú. Už sa k Vám s Tombedom musím pridať, aby sme prelomili Rolex loby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Zapomel jsem to rano vymenit.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Tak jsem včera vyrazil vyšlápnout nové pohorky Meindl Lhotse ... na 25km cestu jsem pro jistotu vyvětral i SDDS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Je to paráda...311! Je to paráda, Cyrile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 guten abend herr fligenspatz... Werner Jankoxxx Mölders... Bravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Boha, na to se nedá koukat, to jsou muka, už si nekdo koupil tu Tutimu, manuál chrono vintage, co měl kubson v profi inzerci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Boha, na to se nedá koukat, to jsou muka, už si nekdo koupil tu Tutimu, manuál chrono vintage, co měl kubson v profi inzerci? Čekaj tam na tebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Boha, na to se nedá koukat, to jsou muka, už si nekdo koupil tu Tutimu, manuál chrono vintage, co měl kubson v profi inzerci? Tobě snad definitivně jeblo. Máš na pazouře ultimativní pilotky a málem se tady uděláš z remaku hodinek s valjoux 7750. 2Janko: prosím nemyšleno vůbec zle proti hezkým tutimám, ve své třídě velice vydařený kus od tradiční firmy. Mně samotnému se hrozně líbí model Grand classic Havanna l.e. Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Máš na pazouře ultimativní pilotky a málem se tady uděláš z remaku hodinek s valjoux 7750.Co mě na ně naťuknul zájemce, nedal jsem je na ruku. Asi bych měl, vrátí mě to do reality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Cyril: Sáákra ja mám len o jedno číslo väčšie PAm-y a aký rozdiel. Tie tvoje ma furt dostanú. Už sa k Vám s Tombedom musím pridať, aby sme prelomili Rolex loby. Jo jo... 311 jsou fakt hodně jiný než ostatní. Ale dnes si od rána užívám 312. Taky nemaj chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 dnes bolo hnusne zima spina hmla tak som si do toho sajrajtu radsej nasadil gumu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Poslední fotka před rekonstrukcí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Werner Jankoxxx Mölders... Bravo. danke herr Shaglutz :D2Janko: prosím nemyšleno vůbec zle proti hezkým tutimám, ve své třídě velice vydařený kus od tradiční firmy. Mně samotnému se hrozně líbí model Grand classic Havanna l.e. samozrejme ze sa nehnevam, IWC je uplne ina liga dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Po delší době .... tyhle ... nějak mne navnadila diskuze IWC vs. Rolex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Jak je máš dlouho, shagu? Nějak jsem je nezaregistroval, co v tom je za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Shag: Graham- nooo to tu tak často nevidieť. Dobrá zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Luki- rezerva chodu zodpovedá dnešnému dňu. Dobre si to zladil. Možno aj nevedomky, hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 dnes bolo hnusne zima spina hmla tak som si do toho sajrajtu radsej nasadil gumu. Mě Ty Mariny ta serou, že je asi fakt budu muset koupit. Hned, jak bude sřelivo, tak do toho asi praštím. Když Ty mě tak hrozně trápíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Pecka, shagu. Ještě větší než Hanhart. Mě Ty Mariny ta serou, že je asi fakt budu muset koupit. Hned, jak bude sřelivo, tak do toho asi praštím. Když Ty mě tak hrozně trápíš... To jsem tě zase na něco navedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky