Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

...

Moc hezké Tome, jinak povídejte přehánějte, jak bylo! Co Konrád a komu se podařilo klofnout Nadju?

Upraveno uživatelem filo-boxer
Necitujte s fotkama!!!
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Uz dosli? Skus ich dat na gumu ak sa ti zdaju velke inak ak su to ony tak velka gratulace :-)

Guma jeste neprisla. Vim, ze na ni vypadaji mensi, ale takove Colty vypadaji dobre na vsem...nejak me to nepresvedcilo...a to jsem se tak tesil...!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Po výměně sklíčka prokoukly :)

Jsou skvělý, vzhledem k tomu, že je to moje další meta tak je musím vidět naživo. Dej vědět až zas budeš v Praze a budeš mít chuť na pivo...

Odesláno

Jsou skvělý, vzhledem k tomu, že je to moje další meta tak je musím vidět naživo. Dej vědět až zas budeš v Praze a budeš mít chuť na pivo...

Díky. Oni, vlastně ony, dorazily i na sraz. ale dost pozdě, už tam skoro nikdo nebyl. Jinak v Praze zas tak často nejsem, hlavně abych měl čas, ale zrovna jsem tam byl a dost se flákal. Škoda. Každopádne pokud bych jel, dám jistě vědět :)

Odesláno

jsem šel kolem nové budovy Crystal na Želivského a vzpomněl si na všechny ty SMP vlnkaře, tady byste měli pracovat, toto je nad vchodem

post-23099-0-65824700-1431973709_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tak nakonec ta luneta nevypadá špatně...

Teda když to srovnám s těma Eternama (jestli se to teda může), tak tydle Damaska vypadaj proti nim úplně uboze, hlavně ty trapný barvičky. Aspoň teda na těchdle fotkách. Ty Eterny jsou úžasný, měl sem je v na ruce a bomba. Já nebejt takovej chronozbabělec....

post-13313-0-03800900-1431976658_thumb.jpg

post-13313-0-95309400-1431976773_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Hasňa imho spíš narážel na to, že 80110 je postaven na Valjoux.

80110 s Pelatonem určitě není postavená na Valjoux. Spíš naráží na to,že v těchhle inženýrech je 30110, což je upravená ETA 2892. Nebo..?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...