roura74 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 První test sportovních kukaček. Spokojenost veliká. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ondrej71 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Zahrada posekaná, tráva zalitá, je čas na argentinský Syrah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Ondrej71- paradni pohodicka a vecerni svetlo, obe fotky super. Ja Seiko snad po roce na tahu a mam z nich radost jak z novych
farkyostrava Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 a dovolenka může začít ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 (upraveno) Ondrej71- paradni pohodicka a vecerni svetlo, obe fotky super. Ja Seiko snad po roce na tahu a mam z nich radost jak z novych Díky , při tom světle se to i ajfounem fotí samo Ty Seika i fotka - jako vždy u Tebe , jsou super, mám to stejne s 009, ted mi na ne přišel mesh a už se tesim jak jim bude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. července 2015 uživatelem Ondrej71
Kristian.nov Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 pohodlíčko... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matt81 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 (upraveno) mne sa paci na zivote ako pocas neho dokaze clovek korigovat svoj nazor...vzdy som tvrdil ze Breitling ani nahodou, ze to ma cisielok, serepeticiek atd viac ako nejaky kolotoc, ale...tieto su vyslovene krasne a mat trosku vacsie zapasie ( nie obvod 16,5 ako 12 rocny chlapec ) tak uz si ich kupujem Upraveno 3. července 2015 uživatelem matt81
clockyclock Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Celý horký den na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Dnes potápky - protože jsem se potápěl fakt hluboko do kódu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 presne jak pises jsem to mel ja a byl jsem naprosto spokojeny s Colty :-) mne sa paci na zivote ako pocas neho dokaze clovek korigovat svoj nazor...vzdy som tvrdil ze Breitling ani nahodou, ze to ma cisielok, serepeticiek atd viac ako nejaky kolotoc, ale...tieto su vyslovene krasne a mat trosku vacsie zapasie ( nie obvod 16,5 ako 12 rocny chlapec ) tak uz si ich kupujem
prischera Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Večerní pohoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miloshu Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Dnes bude hezky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Fajne Upraveno 4. července 2015 uživatelem M-72
mlsoun1 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Je to správně,mě to ukazuje dny v týdnu římskými čísli a je čtvrtýho
M-72 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Byl jsem jeste rozespaly, hned mi to pak doslo .
Doporučené příspěvky