Hami8 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 dobré ráno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Dnes mam na ruce....Nějaký větší tam neměli? Samozřejmě gratulace! Jinak já dneska kuličky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2015 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 ty moje mají taky kulicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smazany profil 001 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Casual Friday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Primitivně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Před přezutím Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Teď asi nějakou dobu takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 ...TIC ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Nechápu to, ale funguje to a líbí se mi to. presne tak:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 símástr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Ssss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 paráda:-) Ssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Teď asi nějakou dobu takhle Máš to super! Zdá se mi to, nebo koncovka reminku sedi u pouzdra jak má? Bez vůle, bez viklání? Nebo to máš jako Tano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Díky moc:-) Koncovky sedí naprosto dokonale, nehnou se ani o píď, zaklaply na první pokus. Jako by to bylo vyladěné z fabriky, kde ale moje dé áčka nebyla. Tano měl asi pech nebo nevím. Ten který mám, je jediný, který mi od Konráda prošel rukama, takže těžko soudit obecně. Já jsem s ním spokojený jako želva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Expy I. Bohužel nemám u sebe foťák, tak jsem použil jednu starší kámošovu fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Expy I. Bohužel nemám u sebe foťák, tak jsem použil jednu starší kámošovu fotku Tahle reklama je vyborna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Po pravdě jsem se těšil jak malej kluk, až to budu moct sem frknout , ale samozřejmě mi to bylo blbý, dokud jsem hodinky reálně neměl. Večer se pokusím o nějaké reálnejší foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Vedro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79307-zodiac-oceanaire-zo8001/?p=1479548 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Teď asi nějakou dobu takhle Velka gratulace, vidim ze je mas bez fugy:), jinak parada ten tah, ze? Edit: hele, koukam ze made in germany, tam neni? Ja to nechapu, ze to tam mam jen ja. Upraveno 17. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 tano a ptal ses na tu díru v chronoshopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky