Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jj, to jsou jeho ex :)

Vypadají stále perfektně.

Sphinxx-dobry lestenky,ale pokud se pamatuju,na tom naramku to ma snad pres 300g,coz uz je fakt brutal?.

Tak jsem hledal-312 gramu,jen naramek by mel mit 164g...ufff?

Děkuji, vytáhl jsem váhu a není to tak hrozné, ale mám k nim ještě jeden dílek, který potřebuji prodloužit, přičem si nemyslím, že by to nějak výrazně navýšilo váhu. Ale v tomto téměř plném stavu to dělá 288g :) .

CEGY: Určitě, Martine :D . Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Díky pánové. Popravdě o tomhle kovu si budu muset něco více zjistit. Zatím jsem se bavil na Moravě s kamarádem z dětství, dnes metalurgem a ten říkal, že i Wolfram lze škrábnout, ale velmi obtížně, rozhodně mnohem, mnohem hůře než klasickou ocel. Popravdě v pátek jsem hodinky vytáhnul z krabičky, omyl je a vzal do ruky hodinářskou lupu. Našel jsem asi 3-4 mikro vlásečnice (okem nepostřehnutelné), takže o něco je lze určitě lehoulince škrábnout, ale nikdy to zdaleka nebude, jako u oceli, ostatně líbí se mi leštěné náramky Breitling PRO I, II i PILOT, ale rychlost s jakou vlásečnice a jiné "záseky" na klasické oceli přibývají mě hodně štve, mám rád věci prostě pintlich a tady jsem fakt hoodně spokojený. Hodinky mají přes dva roky a vypadají takřka, jako nové. Limitovaná edice 150 ks je dlouhodobě vyprodaná, tak to už je jen třešinka na dortu :) . Takže ano je to limitka. A je k tomu i kůže i guma. Obojí fešné. Pěkná fotka Ondro :) . A ještě poslední věc - na tom náramku jsou opravdu těžší, to Ti dávám za pravdu, ale nic co by mi vadilo :D .

Davide, už se těším, až je položíme před objektiv :)

Jj, to jsou jeho ex :)

... a vždycky se tu ně rád podívám.

---------------------------------------------------------------

Na ty kyklopy si člověk zvykne rychle. Čím víc kyklopů, tím víc... Breitling :D

post-437-0-10564000-1437838262_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...