Sphinxx Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Jj, to jsou jeho ex Vypadají stále perfektně. Sphinxx-dobry lestenky,ale pokud se pamatuju,na tom naramku to ma snad pres 300g,coz uz je fakt brutal?. Tak jsem hledal-312 gramu,jen naramek by mel mit 164g...ufff?Děkuji, vytáhl jsem váhu a není to tak hrozné, ale mám k nim ještě jeden dílek, který potřebuji prodloužit, přičem si nemyslím, že by to nějak výrazně navýšilo váhu. Ale v tomto téměř plném stavu to dělá 288g . CEGY: Určitě, Martine . Upraveno 25. července 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 S malou na houpacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Kolotoč od B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Pokaždý trochu jiný .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Díky pánové. Popravdě o tomhle kovu si budu muset něco více zjistit. Zatím jsem se bavil na Moravě s kamarádem z dětství, dnes metalurgem a ten říkal, že i Wolfram lze škrábnout, ale velmi obtížně, rozhodně mnohem, mnohem hůře než klasickou ocel. Popravdě v pátek jsem hodinky vytáhnul z krabičky, omyl je a vzal do ruky hodinářskou lupu. Našel jsem asi 3-4 mikro vlásečnice (okem nepostřehnutelné), takže o něco je lze určitě lehoulince škrábnout, ale nikdy to zdaleka nebude, jako u oceli, ostatně líbí se mi leštěné náramky Breitling PRO I, II i PILOT, ale rychlost s jakou vlásečnice a jiné "záseky" na klasické oceli přibývají mě hodně štve, mám rád věci prostě pintlich a tady jsem fakt hoodně spokojený. Hodinky mají přes dva roky a vypadají takřka, jako nové. Limitovaná edice 150 ks je dlouhodobě vyprodaná, tak to už je jen třešinka na dortu . Takže ano je to limitka. A je k tomu i kůže i guma. Obojí fešné. Pěkná fotka Ondro . A ještě poslední věc - na tom náramku jsou opravdu těžší, to Ti dávám za pravdu, ale nic co by mi vadilo . Davide, už se těším, až je položíme před objektiv Jj, to jsou jeho ex ... a vždycky se tu ně rád podívám.---------------------------------------------------------------Na ty kyklopy si člověk zvykne rychle. Čím víc kyklopů, tím víc... Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Dopoledne Fortis a teď už Doxy Skvely kombo. Upraveno 26. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Protože práce šlechtí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Jedna starsi... Upraveno 25. července 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Pohoda u pivka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 LUM TEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Idwálni kombinace po kole. No ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Dopoledne Fortis a teď už Doxy Jirko, ta fotka s Doxama nemá chybu, klobouček;-) Upraveno 26. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Jedna podvodní a jedna nadvodní manželská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Dopoledne Fortis a teď už Doxy Skvely kombo.Jirko, ta fotka s Doxama nemá chybu, klobouček;-)Kluci,diky Upraveno 26. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Jedna vecerni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 je tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Tady běží aspoň televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky