Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Určitě vybereš něco, co oživí toto fórum !

no nie som si tentokrat uplne tak isty...nech sa snazim ako sa snazim, vzdy sa pri vybere vratim k Omega PO ( jedine zeby som to ozivil farbou :) )

inak ked spojim kombinaciu 380 + pod rovnik + zimna dovolenka, vychadza mi iba jedna destinacia ktoru vsak mozem iba odporucit :)

no a dnes na minutku vykuklo slnko... 

post-34553-0-31186200-1439890459_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM

no nie som si tentokrat uplne tak isty...nech sa snazim ako sa snazim, vzdy sa pri vybere vratim k Omega PO ( jedine zeby som to ozivil farbou :) )

inak ked spojim kombinaciu 380 + pod rovnik + zimna dovolenka, vychadza mi iba jedna destinacia ktoru vsak mozem iba odporucit :)

no a dnes na minutku vykuklo slnko... 

Bali  :clap:

Odkaz ke komentáři

Jo na Mauricius s A380, to bych si taky nechal libit :-) S A380 letame pravidelne do Shanghaie pres Frankfurt Lufthansou, a je to nesrovnatelne lepsi cestovani, nez ten samy trip pres Dubaj s Emirates, nebo nedejboze pres Moskvu s Aeroflotem. Abych nebyl jen OT, kdyz se ochladilo, tak SMP na tahu :-)

post-10166-0-96095600-1439891132_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dal jsem cigo z okna, pekne leje:).

post-30673-0-71779800-1439899439_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera jsem přiletěl s A380 do Johannesburgu a byla to fakt pohoda. Tichý a pohodlný. Jen jsme měli při pristání nějaký problémy s klapkama, takže 40 minut kroužil, aby snížil rychlost.

:-) .... to spíš kroužil proto, aby spotřeboval zbytek paliva, protože to bylo vyhodnocený jako riskantnější přistání. A ne, aby snížil rychlost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...