Moty Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Čokoládova Mart? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 OSAT na nove modre koze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Ladičky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 To matt81 Zenith jsou parádní gratuluju. Jenom bych asi dal přednost verzi bez děravýho ciferníku.diky...tak netvrdim ze keby vyberam teraz, tak zeby som nevybral nieco ine ale pre mna boli tieto EP69 laska na prvy pohlad, proste "must have"...no a teraz po roku svoje rozhodnutie stale nelutujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Dnes sem nasadil toolwatche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Tak hlavně že jsem si pořídil SKX007. Před odletem drahá říká: "si děláš p*del, ty s velkýma puntíkama???". Tak mám pilotopotápky :-) Ale zase všechny aktivity taky zmáknou a na opálené pracce v místním světle jim to sluší :-) OWG hadra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 no, mal som trocha male srdce, ked som isiel na postu pre doporuceny list z BA vyclievacej posty, ale nastastie nie je to moja zasielka, IBA som ju platil pre kolegu a neboli to hodinky ... mna to caka koncom tyzdna, fujtajbl ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Na suchaci.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Před chvílí jsem dorazil od Valise a jen se kochám .Sundán vnější AR,přelešťeno,seřízeno a jsou jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Celkom podareny kickstarter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 ze by vymena?za kačky. Jsem jel původně jen na kafe a zpátky jak holátko a s krabicí na sedačce. Neříkals posledně že je to nudná přeceňovaná značka ? :-)jsem je musel vyzkoušet :-) Kvalitka suprová, ale suby to nejsou Před chvílí jsem dorazil od Valise a jen se kochám .Sundán vnější AR,přelešťeno,seřízeno a jsou jako nové jo tak na tyhle hodinky tolik nadával :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Celkom podareny kickstarter To jo, koukal jsem na ně a v tý modrý jsou parádní, i strojek použily dobrej, opravdu fajn počin...jak je na tom zpracování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Celkom podareny kickstarter Co vede výrobce k tomu, že strkaj indexy na lunetu i na cifr najednou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Čím víc tam toho je, tím líp je pravda, že tachy luneta by dávala větší smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Před chvílí jsem dorazil od Valise a jen se kochám .Sundán vnější AR,přelešťeno,seřízeno a jsou jako nové To chci videt nazivo... Porovname skla... Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 To jo, koukal jsem na ně a v tý modrý jsou parádní, i strojek použily dobrej, opravdu fajn počin...jak je na tom zpracování?Hodinky su super, tah je trosku plechoidny a chrastitkovy, ale na to ze je "zadarmo" tak vyborny. Sklicko "lupa" s vnutornym AR dodava zaujimave efekty a dalsi rozmer ciferniku. Zelena farba nezvycajna, ale prijemna. Zatial jedinu vyhradu mam k vymene tahu za remen, ide to dost tazko, vacsinou je to pre mna otazka par sekund, tu som sa s nim mordoval asi 10min Co sa tyka "lunety", na zivo to vobec neposobi rusivo a popravde som si to doteraz nejak neuvedomil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) To chci videt nazivo... Porovname skla...Se stav Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 R Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Křídla z..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky