tico1 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Pekne, gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Já jsem si říkal, že jsou mi nějaké povědomé:-)Tak ať dlouho a dobře slouží a dělají radost.P.S. Krásný řemen;-)Děkuji Tome. Upraveno 2. října 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Sorry pokud to bude videt na prd folie sindam v klidu doma. Jsou proste ale bozi;)pekna prace, tak to Ti je asi okouknu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Ale ty prvni jsou stejne lepsi, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 pekna prace, tak to Ti je asi okouknu ;-)Jen abych nemel i ty GMTck do te doby nez dame kafe nebo pivo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 NPekne, gratulujem! Ale ty prvni jsou stejne lepsi, ne? Dekuju. No jasna tak jsou neco jako deda a vnuk. Diky za rychloakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Kde bych si to byl pomyslel, když jsem kdysi komentoval jedno vlákno, ze je budu mít také. I když u nás trochu opomíjena značka, která dost upadla, zpracování, in-house a pocit z nošení je skvělý. Upraveno 2. října 2015 uživatelem Petr R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 nádherný hodinky, ale to uchycení řemínku mě přivádí k šílenství, jinej než originál tam nedáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 No s tím bude v budoucnu docela problém, už jsem koukal na netu a kromě origa nic není, holt ne všechno je dokonalý, ale přesto z nich mam nekritickou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Se ti nedivím, Ebely jsou super. Mrzí mě, že se teď nějak firma potácí. Modely 1911 mě vždycky braly..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 pekny vecer...na oko je to lepsi, ten mobil neni uplne ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Než jsem se vrátil do obchodu, kde jsem je poprvé viděl, tak jsem se díval na web a řekl bych, ze oni se seriózní hodinářinou skončili a jsou jen další z fashion značek pod Movadem, jestli se to tak dá říct. Stejně jsem ale neodolal, i když v nabídce byly i chorona Brasilia a Tektony, které jsou na mě až moc velké. Tyhle byvaly moje dreamwatche a tak jsem si je koupil i přes to, ze jsem rolex pacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Dobrej rum, dobrý hodinky, dobrej večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 pekny vecer...na oko je to lepsi, ten mobil neni uplne onoCo to je presne za model prosim vem je pak pokud to pujde na to kafe/pivo. To se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Sorry pokud to bude videt na prd folie sindam v klidu doma. Jsou proste ale bozi;)Gratulace! Užívej plynulé vteřinovky!A moc rád se přidám posedět a okouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Co to je presne za model prosim vem je pak pokud to pujde na to kafe/pivo. To se mi libi.Tudor Heritage Chrono Blue...jjj vezmu, možná neděle...domluvíme to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Výborné. Neobvyklá volba a tím pro mě nanejvýš sympatická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Nevzpominate si nekdo, proc jsem je chtel vlastne prodat :-D ?IMG_20151002_171230.jpgChronobundus??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Dokážu si představit lepší sobotní ráno než v Olomoucké fakultce, ale aspoň modrá je dobrá. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Guten morgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky