financ Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Tak ty jsou kulervoucí... Od Stuchlíka anebo ....???jsou z ciziny, Stuchlík je ani neměl, zastoupení dostal az po vyprodání limitky.
AndyAaron Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Pod lampou je nejvetsi tma, aneb lenosiva sobota... Sent from my iPhone using Tapatalk
VitekB Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Už týden nenosím nic a zatím v tom vidím jen pozitiva. Dobře, když se chci venku při teplotách pod 5°C podívat na hodinky a musím lovit v kapse telefon zmrzlými prsty, příjemné mi to není, ale 99 % času mě hodinky akorát tlačí na ruce. Stal se ze mě kacíř. Moje definitivní...Máš také na jedné straně 5 pevných článků a na druhé jen 4? Upraveno 3. října 2015 uživatelem VitekB
Otto Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Vítku to chce malé a nízké hodinky, např. Certina DS Tradition, průměr 37 mm a výška nějakých 8 mm. Mám na mysli quartz.
Toblin Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) VitekB - tak to mi prenechas DS divery Ja dnes *timer Upraveno 3. října 2015 uživatelem Toblin
emba Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) VitekB: Jo, taky Upraveno 3. října 2015 uživatelem emba
VitekB Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Vítku to chce malé a nízké hodinky, např. Certina DS Tradition, průměr 37 mm a výška nějakých 8 mm. Mám na mysli quartz.Věřím, DS-4 mají 40/8mm a jsou na tom podobně. Příčina stávající nechuti bude nejspíš jinde, s tím se ale musím poprat sám. Rozhodně jsem na hodinky nezanevřel - na procházky si je beru a Chronomag navštěvuji téměř denně . Pořád zvažuji nějaký přírůstek (znovu DS-1 nebo ty nový Action Divery, ale vedle mých definitivních jsou každé další hodinky tak trochu...zbytečné). Mám teď radost z jiných věcí - například jsem si koupil celkem levnou lampičku na stůj a nacpal do ní pořádnou žárovku (850lm) . VitekB - tak to mi prenechas DS divery Ja dnes *timerParáda. Jsem zvědavý, jak této nechrono verzi bude slušet Rios Advance. DS Divery nikdy nepustím, je to pro mě srdcová záležitost . Nevyměnil bych je ani za LHC, protože ty si můžu koupit třeba zítra, ale tuhle verzi DS Diverů nejspíš ne... Upraveno 3. října 2015 uživatelem VitekB
Toblin Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Toblin ...... máš to pěkný :-)Diky, za to muze jeden kluk z Liberce
Otto Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 kurňa .... já si je snad koupím znovu :-)
warann Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Na procházce ImageUploadedByTapatalk1443883162.187395.jpgJsou vážně krásný, možná trochu dědkovský , ale fakt super.
matt81 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Diky vsem za reakce, hodinky jsou naprosto boží, strojovna úžasna a měření na desetiny je kulervouci.Tyhle by mohly vydržet. Jestli přeziju jejich legalizaci před manzelkou :-) suhlas a gratulacia...tiez ma obcas napadnu kacirske myslienky na "vymenu" hodiniek ale ked sa nad nimi zamyslim tak viem ze mi zostanu kym sa nerozpadnu a este jedna moja "aktualna" z A380
honza71 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Dneska byl starsi syn na svych prvnich hasicskych zavodech.Tak si to zadalo nejake slavnostnejsi :-) Upraveno 3. října 2015 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky