Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Dilema :-)

Kde co proč?? :)

Rolbitchky, jak jinak

Upraveno uživatelem dlubix
Návštěvník dlubix
Odesláno

Opraveno, napraveno :-), zadal jsem to manželce a takto to dopadlo ;-)

Máš to pěkný, moooc pěkný!!!

Odesláno

B-ecka sa k tomu lietadlu hodia ;)

inak linka Zurich-Abu Dhabi? :) ...ak sa ti potom bude chciet, napis skusenosti z Etihad do prislusnej temy...celkom ma zaujimaju ich sluzby, zo "silnej arabskej trojky" som zatial neletel iba s nimi

Jj zr-abu dabi,No ja bohuzel nemuzu moc srovnavat,ale servis super,obrazovky s joystickam apod taky delo.Hlavne jsem si vyzkousel dve limitky od AP,mel jsem stesti na spolucestujiciho kdyztak me odkaz na tema a napis dotazy. :)
Odesláno

Dneska Béčka.

Luxusní fotka Marku!

Díky, Radku. Až bude nějaký sraz, můžeme si je na chvíli vyměnit. Pořád si myslím, že to jsou nejhezčí Béčka. 

(OT: doteď mi bylo tvrzeno, že něco tak šíleného a nepraktického, jako je bílá mikina, si můžu koupit jen já. neříkej, že ji máš taky  :D )

A přidám jednu z dnešního podvečera.  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Koukam, ze jsem nebyl zdaleka jediny na vikendovem testovani :-) Jsem zvedavej, kolik Zenithu se z toho tady vyklube :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...