Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník enrico156
Odesláno

344898fd641dac4a1e256a3e3b1b83d6.jpg

Dost parády za málo peněz, pěkný začátek týdne všem

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

a1f48d5205f8c1947e82852847a2e6e5.jpg

Len pozicane, ale uz mi stihli zamiesat chronopriority.

Nechapu, ze na tve vypadaj super lidsky a kdyz jsem je mel na ruce ja, tak to vypadalo jak vetrelec

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Nechapu, ze na tve vypadaj super lidsky a kdyz jsem je mel na ruce ja, tak to vypadalo jak vetrelec

Skus ich este raz, su uplne super. Ja ich mam druhy den a zo zaciatku to bolo take neiste, ale ku koncu vcerajsieho dna uz som zacal tusit, ze je so mnou zle. A dnes to zacina byt o tom, ze kedy nafotim vsetky svoje hodinky do predajnej sekcie...

Odesláno

Dnes doma.

Odesláno

Skus ich este raz, su uplne super. Ja ich mam druhy den a zo zaciatku to bolo take neiste, ale ku koncu vcerajsieho dna uz som zacal tusit, ze je so mnou zle. A dnes to zacina byt o tom, ze kedy nafotim vsetky svoje hodinky do predajnej sekcie...

Se ti lehce rekne zkus je jeste raz. V koskomu nevim jestli je maj. A neznam osobne nikoho z Prahe kdo je ma. Takhle jsem to zkousel ve Vidni chvili kdyz jsem vyzvedaval ty GMT.

Odesláno

Se ti lehce rekne zkus je jeste raz. V koskomu nevim jestli je maj. A neznam osobne nikoho z Prahe kdo je ma. Takhle jsem to zkousel ve Vidni chvili kdyz jsem vyzvedaval ty GMT.

V Koscomu ich maju/mali. Alebo pockaj kym si ich kupim ja a potom sa zastav v Bratislave. :)

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Este toto mi chybalo... :)

Gratuluji novému přírůstku do sbírky, ať ti dlouho dělají radost a obohatí RLX scénu v Blavě.

PS.: 4x RLX už je něco !

Upraveno uživatelem dabelM
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...