Návštěvník LukeD Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Díky, stačí bohatě. Pokud jde o auta, tak jsem nikdy nebyl silný v kramflecích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Nahodou Asahi je v Cine pomerne dost oblibene a spolu s Cintao se da v klidu pit :-)) Vzpominam na studentskou putyku v Sanghai, kde davaji na stul 1,5l lahev s kohoutkem, k tomu nejake deckove sklenky aby sis to mohl tocit sam. Jsme si rekli kazdy o svoji 1,5l lahev a o pullitry a okamzite byli za totalni exoty :-)) Pivo hnus, ale hodinky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) Dnes pracovne na Morave s MooN Meteorite pecka! Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) (rychlomobilovka) Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Budu tady chvilku s něma otravovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Budu tady chvilku s něma otravovat... ... otravuj, v tomto sedom pocasi sa modra hodi. Tiez pridam trosku modrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Taky PAM Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Se zpozdenim jeste foto ze vcera a na ruce jsou i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) Budu tady chvilku s něma otravovat... jen otravuj, ať se pokochám... (já teď ujíždím na té mosazi - sháním už i mosaznou sponu na pásek) Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 image.jpeg jak to, že nemáš řemínek k botám....?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 dogfox_07.01.jpgCopak to mas za gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) ... otravuj, v tomto sedom pocasi sa modra hodi. Tiez pridam trosku modrej. IMG_3059.JPGPepsi gmt na kůži je kombinace, která mě neskutečně baví. Fakt pěkný! Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem OndraTce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Celý tento týden se venčí Casia, ale už to chce nějakou změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Na nějakou dobu je teď asi rozhodnuto, co na ruku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 pohodička v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Nahodou Asahi je v Cine pomerne dost oblibene a spolu s Cintao se da v klidu pit :-)) Vzpominam na studentskou putyku v Sanghai, kde davaji na stul 1,5l lahev s kohoutkem, k tomu nejake deckove sklenky aby sis to mohl tocit sam. Jsme si rekli kazdy o svoji 1,5l lahev a o pullitry a okamzite byli za totalni exoty :-)) Asahi jsem pil v Tokiu a byl překvapen, že mi zachutnalo. Pak jsem otočil lahev a na zadní etiketě četl: Licenced by Pilsner Urquell a bylo vše jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Naživo jsou famózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky