Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky kluci.

2 Ondra a Sasa: mel jsem vsechny troje, tzn. plast, safir a ted i tento "remake". Na hodnoceni je moc brzy. Zpracovani je velmi pekne, cifr je matny a pekne na nem hraji indexy, pomaha tomu safir. Cifr meni barvy dle intenzity svetla, ale jsme samozrejme v jinem barevnem spektru nez ty predchazejici modely - tam to bylo od blankytne az po tmave modrou (safirova verze vic, plastaky min), tyto me aktualni jdou od modre spise do modrosede. Zkusim je pak blejsknout fotakem, ne jen founem...

Odesláno

PECKA KAMO.... jsou super, potrebuju je videt :)

Jo jsou super. Tak musíme udělat nějaký sraz - vždyť jste všichni samá novinka :-)

Odesláno (upraveno)

Krome Stedreho dne uz asi pres mesic v kuse, neni moc posledni dobou cas resit hodinky a tyhle zvladaji tak nejak uplne vsechno. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Dufi: gratuluji, parada. Ta zluta vterinovka je husta!!!

Odesláno

Díky Tano, šel jsem si včera do Chronoshopu na 100% přesvědčenej o tom, že si odnesu Sinn 104, už jsem je měl v ruce, ale jiskra okamžitě přeskočila o vitrínu vedle... :rolleyes: :)

Odesláno (upraveno)

to už je skoro na vlastní téma - "Jaké modré hodinky máte dnes na ruce":-)))

0e7b4a57b57e55ef0551a95c7b6a9878.jpg

Upraveno uživatelem Moty
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...