Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Díky, stačí bohatě. Pokud jde o auta, tak jsem nikdy nebyl silný v kramflecích...

Odesláno

Nahodou Asahi je v Cine pomerne dost oblibene a spolu s Cintao se da v klidu pit :-)) Vzpominam na studentskou putyku v Sanghai, kde davaji na stul 1,5l lahev s kohoutkem, k tomu nejake deckove sklenky aby sis to mohl tocit sam. Jsme si rekli kazdy o svoji 1,5l lahev a o pullitry a okamzite byli za totalni exoty :-))

Pivo hnus, ale hodinky super

Odesláno (upraveno)

Budu tady chvilku s něma otravovat...

jen otravuj, ať se pokochám...  ;)

(já teď ujíždím na té mosazi - sháním už i mosaznou sponu na pásek)  :whistle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno (upraveno)

... otravuj, v tomto sedom pocasi sa modra hodi.

Tiez pridam trosku modrej.

attachicon.gifIMG_3059.JPG

Pepsi gmt na kůži je kombinace, která mě neskutečně baví. Fakt pěkný!

Upraveno uživatelem OndraTce
Odesláno

Nahodou Asahi je v Cine pomerne dost oblibene a spolu s Cintao se da v klidu pit :-)) Vzpominam na studentskou putyku v Sanghai, kde davaji na stul 1,5l lahev s kohoutkem, k tomu nejake deckove sklenky aby sis to mohl tocit sam. Jsme si rekli kazdy o svoji 1,5l lahev a o pullitry a okamzite byli za totalni exoty :-))

Asahi jsem pil v Tokiu a byl překvapen, že mi zachutnalo. Pak jsem otočil lahev a na zadní etiketě četl: Licenced by Pilsner Urquell a bylo vše jasné :D

Odesláno

Naživo jsou famózní

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...