stepan_1981 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Mé první hodinky s vnějším AR a je to paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Dnes jsem z nostalgie zabrousil do jiných vod než je tradičně Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Kontiki 4 hands Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Dnes jsme spolu přesně 1 rok !!! :D IMAG0676.jpgKrásný ! Tak hezký výročí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Exp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 po roce a půl se mi vrátily z "dovolené" Hamiltony, spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 po roce a půl se mi vrátily z "dovolené" Hamiltony, spokojenostTo byly tak dlouho v servisu?To snad ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 nene, byly tady na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Vyzkoušet se má vše Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Dneska mně pani půjčila moje závodnický Seika a sem teda dost spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Dnes jsme spolu přesně 1 rok !!! :D IMAG0676.jpgGratuluju k velké láv štory Zdá se, že jsem nutně potřeboval něco nového i na nohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Zmizíku ty Seika jsou moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Kancljachtynk Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Zmizíku ty Seika jsou moc pěkné...Jj, dík - původně sem si je pořídil do Datsuna ale pani mně je vzala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Krásný ! Tak hezký výročí... Gratuluju k velké láv štory Zdá se, že jsem nutně potřeboval něco nového i na nohy. FR.CO.DSCN9928.jpg Dík moc. Jen dodám, že za celou tu dobu se nezastavily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 hod fotky datsuna , 280ka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 KancljachtynkTak se povedlo koukám, nebo jsem něco prošvih?Jestli je to čerstvý, tak kongratulejšn Miro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Dnes dorazil vánoční darek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Čerstvý, včera vytažený z trouby Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Marcusi, zdravim! :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky