Kostra Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Dnes na koupačku s mimináčama takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) A ještě večeře. Co se hodinek týká, vypadá to, že jsem na dně. A na konci. V remisi, chcete-li. Teď ani nevím, jestli pořád ještě patřím mezi všechny ty kretény tady. Ale to zas asi jo.Líp bych to nenapsal, takže díky za definici Mám to už asi půl roku.Teď mám na cestě hodinky, které jsem si chtěl koupit krátce po vstupu na fórum a nikdy jsem to neudělal, tak věřím, že mě to stabilizuje Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Nahodou protreky su jedny parwdne hodinky. Maju vsetko co maju mat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Líp bych to nenapsal, takže díky za definici Mám to už asi půl roku.Teď mám na cestě hodinky, které jsem si chtěl koupit krátce po vstupu na fórum a nikdy jsem to neudělal, tak věřím, že mě to stabilizuje Si můžem plácnout všichni. Krizovka jak prase. Po vstupu na fórum jsem hrozně chtěl Alpinisty, pak to na dlouho odložil, pak si na ně zase vzpomněl, a nechám si je. teď už jenom abych si vzpomněl, co dalšího jsem strašně chtěl, ale ještě neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jsem ani nevěděl, že je máš.. Nebo že by nová akvizice? Ale prd nová akvizice, tano je má minimálně od doby, co jsem sem vlezl, řekl bych. A řádně si je hýčká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Hmmm, tak to je ale poslední dobou pěkně zanedbává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Nahodou protreky su jedny parwdne hodinky. Maju vsetko co maju mat Proti tomu nic, mám PRW3000 i PRW6000 a je to na mě skoro moc. Kdybych chtěl přemýšlet, co dál, nevěděl bych, ale mně se ani přemýšlet nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Siwi a LukeD : jj mam je od zacatku, co jsem tady, jsou to me prvni automaty. Je pravda, ze je malinko zanedbavam, ale nosim je. Jsou to hodinky, ktere byly 2x u more a nescetnekrat u prehrady a rybniku. Zarivaji mrazy, dest i vedra. Mam je opravdu rad a ta oranz mi hodi vzdy do dobre nalady. . Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Si můžem plácnout všichni. Krizovka jak prase. Po vstupu na fórum jsem hrozně chtěl Alpinisty, pak to na dlouho odložil, pak si na ně zase vzpomněl, a nechám si je. teď už jenom abych si vzpomněl, co dalšího jsem strašně chtěl, ale ještě neměl. Věřím, že nás to někdy zase přejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Siwi a LukeD : jj mam je od zacatku, co jsem tady, jsou to me prvni automaty. Je pravda, ze je malinko zanedbavam, ale nosim je. Jsou to hodinky, ktere byly 2x u more a nescetnekrat u prehrady a rybniku. Zarivaji mrazy, dest i vedra. Mam je opravdu rad a ta oranz mi hodi vzdy do dobre nalady. .Tak to sorry. V té záplavě hodinek mám od začátku problém udržet si v paměti, kdo co měl, má nebo mít bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Jsou fakt paradni ty pomerance.To teda sú. Čo to máš prosím ťa za gumu. Niečo by som aj na svoje rad zohnal. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem kotuc20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) To teda sú. Čo to máš prosím ťa za gumu. Niečo by som aj na svoje rad zohnal.Po dlouhem cekani, jsem mel stesti a koupil od zdejsiho clena novy oranz Isofrane. Moc jsem si ho pral. Mam ho 3/4 roku a stale voni vanilkou. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Si můžem plácnout všichni. Krizovka jak prase. Po vstupu na fórum jsem hrozně chtěl Alpinisty, pak to na dlouho odložil, pak si na ně zase vzpomněl, a nechám si je. teď už jenom abych si vzpomněl, co dalšího jsem strašně chtěl, ale ještě neměl. Moony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Po dlouhem cekani, jsem mel stesti a koupil od zdejsiho clena novy oranz Isofrane. Moc jsem si ho pral. Mam ho 3/4 roku a stale voni vanilkou.Tak to tu ho prajem a dúfam že aj mne sa ho raz podarí zohnať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Fotky z víkendu, na ruce pořád, sice je to asi slepá ulička, ale zatím mě baví a dokonce zjišťuji, že jde žít bez datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Moony? jj, po šestým pivu říkal něco o Moonech Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 No není dneska krásně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky