Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

A ještě večeře. Co se hodinek týká, vypadá to, že jsem na dně. A na konci. V remisi, chcete-li. Teď ani nevím, jestli pořád ještě patřím mezi všechny ty kretény tady. Ale to zas asi jo.

Líp bych to nenapsal, takže díky za definici :D Mám to už asi půl roku.

Teď mám na cestě hodinky, které jsem si chtěl koupit krátce po vstupu na fórum a nikdy jsem to neudělal, tak věřím, že mě to stabilizuje :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Líp bych to nenapsal, takže díky za definici :D Mám to už asi půl roku.

Teď mám na cestě hodinky, které jsem si chtěl koupit krátce po vstupu na fórum a nikdy jsem to neudělal, tak věřím, že mě to stabilizuje :)

Si můžem plácnout všichni. Krizovka jak prase.

Po vstupu na fórum jsem hrozně chtěl Alpinisty, pak to na dlouho odložil, pak si na ně zase vzpomněl, a nechám si je. :) teď už jenom abych si vzpomněl, co dalšího jsem strašně chtěl, ale ještě neměl. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Jsem ani nevěděl, že je máš.. Nebo že by nová akvizice?

Ale prd nová akvizice, tano je má minimálně od doby, co jsem sem vlezl, řekl bych. A řádně si je hýčká...

Odkaz ke komentáři

Siwi a LukeD : jj mam je od zacatku, co jsem tady, jsou to me prvni automaty. Je pravda, ze je malinko zanedbavam, ale nosim je. Jsou to hodinky, ktere byly 2x u more a nescetnekrat u prehrady a rybniku. Zarivaji mrazy, dest i vedra. Mam je opravdu rad a ta oranz mi hodi vzdy do dobre nalady. :) .

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Si můžem plácnout všichni. Krizovka jak prase.

Po vstupu na fórum jsem hrozně chtěl Alpinisty, pak to na dlouho odložil, pak si na ně zase vzpomněl, a nechám si je. :) teď už jenom abych si vzpomněl, co dalšího jsem strašně chtěl, ale ještě neměl. :D

Věřím, že nás to někdy zase přejde...

Odkaz ke komentáři

Siwi a LukeD : jj mam je od zacatku, co jsem tady, jsou to me prvni automaty. Je pravda, ze je malinko zanedbavam, ale nosim je. Jsou to hodinky, ktere byly 2x u more a nescetnekrat u prehrady a rybniku. Zarivaji mrazy, dest i vedra. Mam je opravdu rad a ta oranz mi hodi vzdy do dobre nalady. :) .

Tak to sorry. V té záplavě hodinek mám od začátku problém udržet si v paměti, kdo co měl, má nebo mít bude :D
Odkaz ke komentáři

To teda sú. Čo to máš prosím ťa za gumu. Niečo by som aj na svoje rad zohnal.

Po dlouhem cekani, jsem mel stesti a koupil od zdejsiho clena novy oranz Isofrane. Moc jsem si ho pral. Mam ho 3/4 roku a stale voni vanilkou.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...