sibirnaya Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Zenith GMT. hezky, slusej ses zenil? lepsi varianta, funus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Dobře to vypadá. Tvůj přerod v pilota jde správným směrem Díky. Mně se taky tvůj přerod na na voblekáče tuze líbí. Vypadá to moc dobře.Škoda, že si je nekoupil někdo, kdo neumí fotit. Ale jdi ty, to jsou jenom telefónofky. Jinak ty Zenithy jsou fakt pecka. Jsem rád, že nezmizely u někoho mlčícího. První automaty Sent from my iPhone using TapatalkHodně vyzrálá první volba. Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Dnes Cluby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tak jsem si pomyslel, že už jsem dost starý na oblekovky a žlutou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 neska na slusnaka stretnu sa Lino Ventura, Voloda Putin a Sibir, a Lino hovori... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 neska na slusnaka Nečekaně hezká kombinace. To je nějaký perlon? Nato? hezky, slusej Díky Honzo. Ale jdi ty, to jsou jenom telefónofky. Jinak ty Zenithy jsou fakt pecka. Jsem rád, že nezmizely u někoho mlčícího. Díky Matouši. Tak jsem si pomyslel, že už jsem dost starý na oblekovky a žlutou barvu. Hezké, co toje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 stretnu sa Lino Ventura, Voloda Putin a Sibir, a Lino hovori... to je vuul Nečekaně hezká kombinace. To je nějaký perlon? Nato? to je fabrickej hadr, jednou sem vytlacil stezejky - nejsou s pruzinkama - a dal tam neorigo krokouse, ale tim, jak to nedolehne k pouzdru, to vypada pak blbe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Gratuluju Víte, jsem zdvědavej na tvoje fotky a jak si zvykneš na tu 24 hodinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 dyt ta 24h je podruzna - mala cervena - jinak tam mas normalni dvanactihodinovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Ranní hmla. Řemínek si sednul a konečně mi Stowičky přestaly rajtovat na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) V kolbence dnes včas. O víkendu je pořádně nafotím Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem enGiN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Tak jsem si pomyslel, že už jsem dost starý na oblekovky a žlutou barvu.DSC00676:1.jpgPěkné to máš, ale jsem zvědav jestli místní odborníci poznají. Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 sun time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Nomos Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 ještěd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Dobré ránoimage.jpegChlape, tady vypadají přesně jak ty v šedé co jsem zkoušel v Drážďanech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Chlape, tady vypadají přesně jak ty v šedé co jsem zkoušel v Drážďanech! Konečně jsem na fotku zachytil tu šedou...myslím, že tyto hodinky by bylo škoda kupovat v šedém provedení, změny barev jsou úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Přezuto na kůži - přes vrtané nožky rychlá akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky