PEtrS Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Moony dostaly kamaráda.V mé duši nyní zavládl klid a mír... minimálně týden nic neprodám, nekoupím ani nevyměním Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelSch Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Moony dostaly kamaráda. V mé duši nyní zavládl klid a mír... minimálně týden nic neprodám, nekoupím ani nevyměním Tak přece jen paráda (y)
LovecK Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Jen tak zkušebně... ty OP nejsou spatny, vlastne se mi nazivo docela fest libi...
Mareka01 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Vlnky nebo hvězdičky, na ruce nebo pod zadnicí.... Hlavně když je to modrá! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 R Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Tepláky, gauč, prostě pohoda domova...tak to mám rádk tomu něco pěknýho na ruku a bylo by to dokonalý :-))))
sashator Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 k tomu něco pěknýho na ruku a bylo by to dokonalý :-))))Ty tomu prd rozumis. To jsou samy rolexky, heuerky a ja nevim co vsechno a takovy pekny hodinky prehlizis;-)
financ Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Ty tomu prd rozumis. To jsou samy rolexky, heuerky a ja nevim co vsechno a takovy pekny hodinky prehlizis;-)netušíš jak moc se pleteš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Tak to bych nečekal...ale jednou tam všichni musíme Upraveno 16. února 2016 uživatelem sashator
nividic Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Kostra, financ i Chosef: gratulace veliká! Přidám jednoho Němce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Díky, ja už to mám za sebou. Zkusit se má všechno, ale pro me tudy cesta nevede.
jonas1 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Tak to bych nečekal...ale jednou tam všichni musímeNene, vsichni rozhodne ne...
sashator Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Nene, vsichni rozhodne ne... To si to jednou povíme...a já ti pak budu moct napsat- však já ti to říkal
Chosef76 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Kostra, financ i Chosef: gratulace veliká! Přidám jednoho Němce.Díky. Ty Tvé 556 jsou nádherné, opakovaně jsem o nich dříve uvažoval. Sent from my iPhone using Tapatalk
honzyk Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 stále a pořád ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Taky pohoda na gauci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Jsem spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky