Stuclik Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Dobrooou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Aqualand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Stále se opakující pohled na dálnicích 9.jpgHusty! Rose gold? Nerekl bych, ze je tady u nekoho uvidim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dobré ráno, gentlemani. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Jarní Rotterdam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Nuda v Motole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Stále se opakující pohled na dálnicích 9.jpgheej, tak to je parada, to jsem nevedel, ze je tu nekdo ma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Něco k vodě Fotka ze včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 chtělo to něco na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Morgen Béšok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Stále to isté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 s remenama se asi dost vyradim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Husty! Rose gold? Nerekl bych, ze je tady u nekoho uvidim :-) heej, tak to je parada, to jsem nevedel, ze je tu nekdo ma.. Hustý to je, pěknej kus hodinek. Většinou sem fotky toho co mi projde rukama ani nedávám, buď je úplně z...vim, nebo to ani nestihnu, jak se říká z ruky do ruky...a takový věci jako je Hublot, Cvstos ... a td vyžadují velmi specifickýho zákazníka se kterým není leckdy lehké pořízení. Tentokrát mi tyhle chvilku zůstanou, kupec je, ale ... ale doufám, že nakonec neskončí na Chrono 24 nebo tady v prodeji s nekonečným Up...Up...Up Co si budeme povídat, paráda to je, ale z našeho pohledu hodinkovejch fajnšmekrů nemá něco co stojí jako novej Superb in-house. I když stále tvrdím, že in-house má smysl v případě použití křemíku a podobně. Tyhle jsem sem dal z důvodu, že se mi občas v SZ objeví dotaz co mám a povídání, že tady blafu do hodinek a přitom jsem viděl pořádný hodinky leda tak z rychlíku. Neviděl, ale i kdyby, blafu o hodinkách rád a podle ohlasů se i to co píšu dá číst, stále lepší než probíraná vedlejší diskuse. Teď jedna ranní (a jdou do trezoru) a ještě ukázka, jakej jsem to fotograf.Pár fotek je i tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81002-jak%C3%A9-breitling-m%C3%A1te-dnes-na-ruce/page-87&do=findComment&comment=1670867 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Moc hezký ten Nomos. Já přezul na mesh a mám nový hodinky! Přijde mi to fakt dobrý a aspoň jsem vyzkoušel štípačky. Moje idea, že ten shark 22mm přece musim nacpat do 21mm bez úprav, byla velmi naivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Je to vintage po tátovi. Milovaný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Já to teď mám tak nějak na háku... takže Traser Soldier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Jedna z kanclu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Já přezul na mesh a mám nový hodinky! Přijde mi to fakt dobrý a aspoň jsem vyzkoušel štípačky. Moje idea, že ten shark 22mm přece musim nacpat do 21mm bez úprav, byla velmi naivníIMG_20160414_074201 (Kopírovat).jpgTak tohle bych mohl, ja si stale rikal, ze jim neco chybi. Pekne !! . Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Posuvam sa v kolone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky