villain83 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Megalodon..hezky, hod lumeshot, to bude slusnej reaktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tyhle tvoje mechanické digitálky tu vždycky moc rád vidím. Už jsem ti je lajknul i na Insta Kolegové pijou po obědě kafe, já si fotím hodinky: DSC_0056.jpg Díky pane! Je to takovej ten případ chronomagora: relativně obyč hodniky, nad kterýma by kdekdo ofrňoval, ale mě chytly. Dopřál jsem jim wellness u Valise a i Mistr byl překvapenej, jak přesně jdou, na kolíčkovej strojek. Mám je rád. A tobě gratuluju k novýmu optostroji, nezaznamenal jsem co tam máš za sklo, akždopádně ti to fotí skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jo je to brutální reflektor.Nejsilnejsí co jsem kdy mnel a viděl.Svítí více než Stuckx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tady lumi Benarus Megalodon.Nasvícené cca 5s na sluníčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Žízeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Dobrej čas na úprk z práce... Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tak už jen 14h a jde se dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 OrchiMEGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Zatím většinou takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 po návratu z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tady lumi Benarus Megalodon.Nasvícené cca 5s na sluníčku. Tak s tím se v noci v lese neztratíš. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 OrchiMEGAPekne foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Z práce dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Konečně doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 A dobře děláš, ta fotka je suprová.Parádní fotka. Tyhle hodinky jsou prostě fotogenický (samozřejmě ve spojení s fotografickou rutinou ).Asi jediné Brajtle (kromě vintážek) které bych si uměl představit na své ruce. Díky za uznání. Tyhle Béčka mě pořád nutí je fotit. Mám je už rok a čtvrt a každý pohled na ně mi přijde jiný. Díky pane! Je to takovej ten případ chronomagora: relativně obyč hodniky, nad kterýma by kdekdo ofrňoval, ale mě chytly. Dopřál jsem jim wellness u Valise a i Mistr byl překvapenej, jak přesně jdou, na kolíčkovej strojek. Mám je rád. A tobě gratuluju k novýmu optostroji, nezaznamenal jsem co tam máš za sklo, akždopádně ti to fotí skvěle! A jak přesně vlastně tyhle hodinky jdou? A jinak díky za gratulaci. Focení zrcadlovkou mě baví víc, než jsem sám čekal. Otevírá to úplně jiné možnosti. Ke standardnímu setu jsem ještě přikoupil pevné makro sklo 40 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Odoslané z MX4 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Pekne foto!!Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jdem ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Na večer poor man AP RO a dobré pití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Safra, včera poslední, dnes první. Pěkný pátek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky