Kid_A Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Je tam.... Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Jsem se k nim musel vrátit. DSC_0561.JPG Parádní hodinky. Super strojovna ... GSARy snad jednou taky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Dobrou chuť všem k dnešnímu před vikendovému obědu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Jsem se k nim musel vrátit. DSC_0561.JPGZacinas zase od zacatku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 A máme tu malou sobotu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 To je pouzdro ze 7s26-0040 s "oholenou" ochranou korunky? Vypadá to výborně .Tak nejak to asi bude. Je to modifikace ve stylu starych Seiko. A musim rict, ze jsou super. Cifr je paradni - plasticke logo, plasticke indexy, oramovana datumka. Vypoukle sklicko mi pri pohledu z boku prijde podobne jako treba na igenech. Libi se mi i velka korunka, akorat jde hodne ztuha, takze nastavovani chvilku trva. Celkove takova fajn hracka na zkousku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Tedy pěkné, pěkné ... winder, který by měl utočit všechny tvé kousky by snad musel být velikostí peřiňáku :-)U me uz vrtice tim padem postradaji smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 dnes bondovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Hirsch Robby... Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Nova bezecka masina, telefon uz me sr*l. Zatim nadseni, gps + glonass, tep na zapesti, milion sportovnich funkci a 3GB hudby pres bluetooth pecky. Parada, mame radost :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Tak nejak to asi bude. Je to modifikace ve stylu starych Seiko. A musim rict, ze jsou super. Cifr je paradni - plasticke logo, plasticke indexy, oramovana datumka. Vypoukle sklicko mi pri pohledu z boku prijde podobne jako treba na igenech. Libi se mi i velka korunka, akorat jde hodne ztuha, takze nastavovani chvilku trva. Celkove takova fajn hracka na zkousku...ANDY gartulujem sú veľmi pekné, tak si nevydržal bez SEIKO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Hirsch Robby...seknú tým Tisotkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 SKX 399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 ANDY gartulujem sú veľmi pekné, tak si nevydržal bez SEIKO ? Nevydrzel. Seiko ma milion modelu ruznych cenovych relaci, vybere si kazdy. I kdyz ja az tak bez Seika uplne nebyl, jen jsem je nemel u sebe. V Brne na me cekaji SKX399 po laznich od Tondy. Stejne tak Orient Bambino, ktere zase spinkaji v Olomouci. A mozna, ze nekde ve Svajcu jeste cekaji Rolby Ale na ty mam casu dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Sorry za double...Ale pri te prilezitosti @Jeronimo jsou fakt super. Uz se tesim na ty svoje... Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Z rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Sorry za double...Ale pri te prilezitosti @Jeronimo jsou fakt super. Uz se tesim na ty svoje...Díky Andy a gratuluji k zajímavému kousku. 399 jsou parádní. Dnes mi došla náhradní černá aftermarket luneta a najednou se mi tam nechce dávat. Začíná se mi ten origo vintage look moc líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 A je to tady;-))) Bite my shiny metal ass with Tapa Gratuluju Honzo, máš dobrý vkus!(už máme dva stejné modely). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Díky Andy a gratuluji k zajímavému kousku. 399 jsou parádní. Dnes mi došla náhradní černá aftermarket luneta a najednou se mi tam nechce dávat. Začíná se mi ten origo vintage look moc líbit. Diky!Ja prave na ty tvoje hledel a rikam si, ze tu svoji lunetu musim prohnat hromadou sterku, at to ma ty spravne koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky