Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

To je pouzdro ze 7s26-0040 s "oholenou" ochranou korunky? Vypadá to výborně :).

Tak nejak to asi bude. Je to modifikace ve stylu starych Seiko. A musim rict, ze jsou super. Cifr je paradni - plasticke logo, plasticke indexy, oramovana datumka. Vypoukle sklicko mi pri pohledu z boku prijde podobne jako treba na igenech. Libi se mi i velka korunka, akorat jde hodne ztuha, takze nastavovani chvilku trva. Celkove takova fajn hracka na zkousku...

5def525e9d9885d7401e4f31be4d7e9e.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejak to asi bude. Je to modifikace ve stylu starych Seiko. A musim rict, ze jsou super. Cifr je paradni - plasticke logo, plasticke indexy, oramovana datumka. Vypoukle sklicko mi pri pohledu z boku prijde podobne jako treba na igenech. Libi se mi i velka korunka, akorat jde hodne ztuha, takze nastavovani chvilku trva. Celkove takova fajn hracka na zkousku...

5def525e9d9885d7401e4f31be4d7e9e.jpg

ANDY gartulujem sú veľmi pekné, tak si nevydržal bez SEIKO ? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

ANDY gartulujem sú veľmi pekné, tak si nevydržal bez SEIKO ? :rolleyes:

Nevydrzel. Seiko ma milion modelu ruznych cenovych relaci, vybere si kazdy.

I kdyz ja az tak bez Seika uplne nebyl, jen jsem je nemel u sebe. V Brne na me cekaji SKX399 po laznich od Tondy. Stejne tak Orient Bambino, ktere zase spinkaji v Olomouci. A mozna, ze nekde ve Svajcu jeste cekaji Rolby Ale na ty mam casu dost...

Odkaz ke komentáři

Sorry za double...

Ale pri te prilezitosti @Jeronimo jsou fakt super. Uz se tesim na ty svoje...

Díky Andy a gratuluji k zajímavému kousku. 399 jsou parádní. Dnes mi došla náhradní černá aftermarket luneta a najednou se mi tam nechce dávat. Začíná se mi ten origo vintage look moc líbit. :)

Odkaz ke komentáři

Díky Andy a gratuluji k zajímavému kousku. 399 jsou parádní. Dnes mi došla náhradní černá aftermarket luneta a najednou se mi tam nechce dávat. Začíná se mi ten origo vintage look moc líbit. :)

Diky!

Ja prave na ty tvoje hledel a rikam si, ze tu svoji lunetu musim prohnat hromadou sterku, at to ma ty spravne koule

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...