Michal444 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Nekecej, a co Pepsi ? Už jsi na ně zapomněl ?Ne ne, keby mali pepsi maxi dial tak su naj, preto plechove LV su pre mna naj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Anglický džentlmen dorazil. Origo řemen šel do šuplíku (dlouhej) a tak jsem využil žraloka z Archimede, co je tuhej jak podrážka, ale docela jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 ano, ocelovu. takze titanova verzia je tym padom este o level zaujimavejsia.. a rubni to na nato, nech to nejako vyzera Nato je uz v procese vyroby Ten original nato je na moj vkus velmi mohutny. Aj ked naozaj kvalitne spracovany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Musím ještě par dni vydržet s těma jedinýma co tu s sebou mám. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 A jedna vecerni Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 PADI PADI PADI... No vidíš, velikost je OK že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Vit, on 22 Srp 2016 - 15:07, said: Gratulace, jen ten tah je nějakej jinej. Dík , naštěstí jsem byl ve frontě nahoře . Origo tah jsem sundal ještě v helvetii. Budou buď na meshi, nebo na super jubilee. Tak mě zatím baví nejvíc. Ale už mám dost nápadů, co všechno na ně vyzkouším dlubix, on 22 Srp 2016 - 18:50, said: PADI PADI PADI... Jojo, jsou fakt zábavný, takhle měl vypadat cifr už na SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 No vidíš, velikost je OK že?Naprosto perfektne. To velky zelvi pouzdro je genialni. Zitra mi dorazi zelviska z roku 81. Na ty se snad tesim jeste vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Dnes loučení s Kontiki, poslední wristshot než šly do krabice a k večeru přesedlání na něco slušnějšího. Marceli, krásný Béčka, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 HKF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Dnes poprvé Jeden rychlocvak tabletem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Paradni fotka pane ! Hezké fotky páni. ..... Se mi to konečně vyprofilovalo do finální trojky: SKX399, Colty a HezalitofkyDíky, kluci.Jardo, nemáš špatnou sestavu. Na některé z nich by se dalo s trochou pevné vůle i zvyknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Díky, kluci.Jardo, nemáš špatnou sestavu. Na některé z nich by se dalo s trochou pevné vůle i zvyknout Na ty si musí zvyknout každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Dnes poprvé Jeden rychlocvak tabletem.sú super, gratulujem - moje srdcovky v modrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Pepsi Sent from my iPhone using TapatalkPěkný upgrade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 je to nahrada Explorerov.. este ich mam, ale pojdu do sveta no navsteva butiku stala zato, hned mi bolo jasne ze ocelovy model nie je pre mna, a neskutocne ma to tahalo ku modrej keramickej verzii, no ked sa ma sama predavacka spytala ci ich chcem naozaj nosit kazdy den, alebo sem tam, lebo ze ak na kazdy den, tak mi keramicke isto neodporuca. Porozpravala mi pribeh o jednom zakaznikovy, ktoremu spadli z nocneho stolika a prasklo puzdro. potom som si pozrel na googli obrazky rozbitych/odbitych keramickych puzdier na hodinkach a bolo mi jasne ze beriem titanove spracovanie je super aj tu aj u rolexu, nemam co vytknut ani jednej znacke. Ale co sa specialnych vychytavok tika, su tieto BP dalej ako Explorer. Pocity? zatial super, dial ma uzasnu schopnost menit sa z cisto ciernej kedy zmiznu rucicky a vidno iba superluminovu na ciernom dialy az po krasne odlesky pri nakloneni ruky.. Na trone sa namiesto s prechadzanim instagramu kocham priehladom na strojcek.. cize zatial vsetko pozitivne dakujem ano, preto som menil Rolexy.. nepotrebujem zbytocne putat pohlady, ale chcel som nieco specialne. nieco s malou rocnou produkciou co nema/nepozna/nespozna kazdy bezny clovek na prv pohlad. Jaké speciální vychytávky máš na mysli? Každopádně sednou parádně a cifr je fakt dokonalý! Ještě jednou gratuluji a užívej jich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smazany profil 001 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 v autobazaru, vybral bych si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Zeměpisná, King's Landing Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Financ: druh tvrdého dřeva + nejdelší rovnoběžka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky