Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Vit, on 22 Srp 2016 - 15:07, said:snapback.png

Gratulace, jen ten tah je nějakej jinej.

Dík  :), naštěstí jsem byl ve frontě nahoře  :). Origo tah jsem sundal ještě v helvetii. Budou buď na meshi, nebo na super jubilee. Tak mě zatím baví nejvíc. Ale už mám dost nápadů, co všechno na ně vyzkouším  :)

dlubix, on 22 Srp 2016 - 18:50, said:snapback.png

PADI PADI PADI...

Jojo,  jsou fakt zábavný, takhle měl vypadat cifr už na SKX  :)

post-18334-0-00989500-1471888664_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paradni fotka pane ;) !

Hezké fotky páni. 

.....

Se mi to konečně vyprofilovalo do finální trojky: SKX399, Colty a Hezalitofky

Díky, kluci.

Jardo, nemáš špatnou sestavu. Na některé z nich by se dalo s trochou pevné vůle i zvyknout  :)

post-32939-0-75130200-1471894627_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

je to nahrada Explorerov.. este ich mam, ale pojdu do sveta :)

no navsteva butiku stala zato, hned mi bolo jasne ze ocelovy model nie je pre mna, a neskutocne ma to tahalo ku modrej keramickej verzii, no ked sa ma sama predavacka spytala ci ich chcem naozaj nosit kazdy den, alebo sem tam, lebo ze ak na kazdy den, tak mi keramicke isto neodporuca. Porozpravala mi pribeh o jednom zakaznikovy, ktoremu spadli z nocneho stolika a prasklo puzdro. potom som si pozrel na googli obrazky rozbitych/odbitych keramickych puzdier na hodinkach a bolo mi jasne ze beriem titanove :)

spracovanie je super aj tu aj u rolexu, nemam co vytknut ani jednej znacke. Ale co sa specialnych vychytavok tika, su tieto BP dalej ako Explorer. Pocity? zatial super, dial ma uzasnu schopnost menit sa z cisto ciernej kedy zmiznu rucicky a vidno iba superluminovu na ciernom dialy az po krasne odlesky pri nakloneni ruky.. Na trone sa namiesto s prechadzanim instagramu kocham priehladom na strojcek.. cize zatial vsetko pozitivne :)

dakujem :) ano, preto som menil Rolexy.. nepotrebujem zbytocne putat pohlady, ale chcel som nieco specialne. nieco s malou rocnou produkciou co nema/nepozna/nespozna kazdy bezny clovek na prv pohlad.

Jaké speciální vychytávky máš na mysli? Každopádně sednou parádně a cifr je fakt dokonalý! Ještě jednou gratuluji a užívej jich!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...