Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaké speciální vychytávky máš na mysli? Každopádně sednou parádně a cifr je fakt dokonalý! Ještě jednou gratuluji a užívej jich!

Vychytavky tipu: je pekne ich mat, ale nepotrebujes ich..

Rezerva natahu u rolexu/hociakych inych hodiniek na kazdy den, nikdy nebol problem, nikdy mi nezastavili, tu je 3x vyssia

Zatial sa mi nikdy nezmagnetizovali hodinky, ale ked, tak tieto maju odolnost >15 000 Gausou

Taktiez som nikdy nemal problem s keramickou lunetou Submarinerov, tato je keramicka s liquid metal.

Nikdy som nemal problem s klasickou 316l ocelou, a 904l rolex ocel mi neprisla lepsia aj ked je odolnejsia voci specifickym druhom kyselin (tusim kys. chlorna.. Lebo bezne davam ruku do nadoby s kyselinou..)

Toto puzdro je titanove grade 5, je to zase nieco viac specialne ako ocel, ale lepsie? Vahovy rozdiel robi hlavne latkovy remienok, nie zmena kovu.

A zase naopak, rolexova triple lock crown je lesia ako bezna? Nie, proste 300m je 300m..

Vodotesnot 300m je horsia ako 2000m? Potapal som sa s pristrojom a 100m vodotesnostou a nikdy ziaden problem.

Ako som pisal na zaciatku, su to vychytavky, ktore je pekne mat pre ten pocit v hlave, ale v beznom zivote absolutne bezvyznamne.

Treba si spravit radost a hotovo :)

A dakujem :)

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Odesláno

Jsem v klidu:) Kontiki vydržely 5 měsíců. Byl bych si je nechal, ale zatoužil jsem zase po něčem mechanickém a společenském. Už ani neřeším, na jak dlouho to bude.

Sinny ti padnou, dobrá volba!

Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk

Návštěvník cecil
Odesláno

Moto koule

Moc pěkný,pěkne opracované a to do detailu.Velice příjemné na ruce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...