ave1112 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Brá fotka Dikes;-) uz v praci tak Seiko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 To je mi ale sympatická hodinka, Copá je to zač? Vim, ze dotaz nebyl na me, ale... Dakota. Ovsem tenhle model je hodne povedeny, a na strankach ho nevidim. Nejaky archivni kousek? jj, jsou to Dakota Vintage Chrono Black, modelový rok 2012 od Dakota Watch Company. Je to samozřejmě smotovaný v Číně, japonský kalibr VD53, ale na druhou stranu provedení pěkné, sčítače nulují přesně, přesnost u qartzu nesleduju ? nemám jim při občasném nošení co vytknout. BTW koupil jsem je za slušnou cenu ve výprodeji v CZ, jsou ještě v záruce (mj. mě udivilo, že na strojek je v USA 5ti letá záruka)... Pohled na dýnko je v "Ukaž druhou tvář", #427 (5. 1. 2016) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 včerejší večerní pokus fotit mobilem při umělém osvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Dopol. fofrcvak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Planet Monster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Kdo se to tam topi?Co já vím,čuměl jsem si na hodinky:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Planet Monster Jako hezky, fakt. Nevadi ti ty 4 dirky na ciferniku? Kdysi jsem si na ne myslel, ale tohle me odradilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Pořád Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Ty bambina Ti dobre sedi, pekne decentni hodinky .Chcel som ich ako oblekovky ale už nosím aj k džínsom, fakt solidne, dobrá veľkosť 40,5, presnosť veľmi neriešim lebo ich striedam, Skúšal som aj na meshi aj nato ale tá čierna koža je najlepšia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 šuší šuší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 (upraveno) To su najkrajsie bally na fore. Upraveno 14. září 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Planet MonsterWau, veľmi pekné, čo to je presne za model, veľkosť ? Sú super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Pořád ParádníTak to jsem přehlídl. Chválím. Bílé jsem snad ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 To little_w: Dierky si vobec nevsimam, PM boli moje vobec prve lepsie hodinky okolo roku 2010 a potom som ich predal. Cele roky mi vrtali stale v hlave az som jedne opat nasiel v roku 2015:-) To AKUC: su to klasicke potapky SKX007, resp.009 s cifernikom zo Seiko Monster (stary model), safirom, nove rucky, ring, tah.atd. Pozri stranky yobokies, resp. skor ich fotoalbum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Tak dnes ještě jednou a už vám dám pokoj. Mám je sedmý měsíc a furt jsem z nich odvařený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Sa ti ani nedivím... Inak ja dnes "jednoručky" typu B... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 To su najkrajsie bally na fore.Nezbývá mi, než souhlasit Ovšem jsou tu jen 4 modely, co já vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Tak ještě jedny Ball Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 tote su tiez naj! Ale z opacneho konca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky