ave1112 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 POOOOOO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Eště že je pátek.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Ne. Lepší :-)taky gratulace. to sou ty volfdovo?
Frantik Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Jo. Teď uz moje. První Radiomiry jsem měl od tebe, tak jsem se k nim teď vrátil :-)
Rici-Pici Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Brecim, kdyz to vidim vedle sebe...nadhera nejvetsi. Primlouval bych se za cerny. Cerna je klasika okoukana :-). Dnes je mam na sobe s mel jsem si vzit bily. A kdyz mam bily tak premyslim o cernych. Jedny musej pryc.
snake Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Nuda v zacpe-tak fotim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Franto jsou dost dobry! tesim se az mi je ukazes, chvilku jsem o nich uvazoval, ale pro me jsou bohuzel asi velky Ja klasika B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Ale už je fakt nenosim, jsou mrňavý, měl jsem je jako dítě, někdy v 8.(?) třídě. Ale obojí funguje :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza440 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Ale už je fakt nenosim, jsou mrňavý, měl jsem je jako dítě, někdy v 8.(?) třídě. Ale obojí funguje :-)Paráda, a ještě k tomu s krabičkama
siwi Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Pozdrav z Jeseníků Pozdrav do Jeseníků. Máš na hory ideální hodinky Dneska jsem se cestou z práce trochu prošel, když byl tak hezký zimní den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brumko Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Stabilne +2s za deň a sivé NATO Premium. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Franto jsou dost dobry! tesim se az mi je ukazes, chvilku jsem o nich uvazoval, ale pro me jsou bohuzel asi velky Ja klasika BJsou akorát :-)
Igicz Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K japonci japonce.
spiderer Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Franto pro tebe jo na tvoji tlustou pazouru, ale pro nas slimfitaky by byly 42mm ideal, mozna klidne i 40mm
Chosef76 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Franto pro tebe jo na tvoji tlustou pazouru, ale pro nas slimfitaky by byly 42mm ideal, mozna klidne i 40mm ...když ty malý PAMy jsou divný. :-/
Doporučené příspěvky