nickolas Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Mohl bych Ti to říct rovnou, ale to bych Tě připravil o radost a tak radši připojím nápovědu :-)Nooo, to uz je lepsi Takhle narychlo, to tipuju na pohled od Hostic...ale jeste se na to kuknu poradneji Edit: to bude vys...nekde mezi Hosticama a Chlebicovem bych skoro rekl Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 je cas to dnes pomalu zabalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 V pohodě, asi mi něco uniklo. Peace vole. Neuniklo cegy má už několik měsíců trvající krámy takže asi dopadl hodně špatně ale ten plechovej něco co si koupil je samo super! právě proto že nemá korunku se ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Neuniklo cegy má už několik měsíců trvající krámy takže asi dopadl hodně špatně ale ten plechovej něco co si koupil je samo super! právě proto že nemá korunku se víTed uz se jen odstehovad do Beskyd a je to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Máma s tátou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Ted uz se jen odstehovad do Beskyd a je to...Tam jak byl ten "d" grupac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Na Moony musím našetřit zas Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost. Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný... Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný. Jsem na to stejně, několikrát jsem se na faceliftovaný Explorery I. koukal a porovnával je se "starým" modelem, ale pořád se mě na nošení k saku a košili víc líbí white gold 3 6 9.... Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Mohl bych Ti to říct rovnou, ale to bych Tě připravil o radost a tak radši připojím nápovědu :-) Neni to smer Litultovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jsem na to stejně, několikrát jsem se na faceliftovaný Explorery I. koukal a porovnával je se "starým" modelem, ale pořád se mě na nošení k saku a košili víc líbí zlatý 3 6 9.... Měl jsem oboje a nový šly... k saku i trenclím veselejší mk1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Užíváš si konečně pořádné velkoměsto jo ? Presne tak, nez se zas vratim na vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Neni to smer Litultovice?Od Litultovic...ale to se mi nezda. Je to pohled na mesto (rekl bych) a tim padem nesedi to slunko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Nooo, to uz je lepsi Takhle narychlo, to tipuju na pohled od Hostic...ale jeste se na to kuknu poradneji Edit: to bude vys...nekde mezi Hosticama a Chlebicovem bych skoro reklTrefa;-) Pošlu SZ s přesnou polohou až budu u PC. I little_w, ať může zavzpomínat na rodnou hroudu:-) Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Neuniklo cegy má už několik měsíců trvající krámy takže asi dopadl hodně špatně ale ten plechovej něco co si koupil je samo super! právě proto že nemá korunku se víKramy ne..To je alergie na blbecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Trefa;-) Pošlu SZ s přesnou polohou až budu u PC. I little_w, ať může zavzpomínat na rodnou hroudu:-)Haleluja! Muzeme ukoncit OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Měl jsem oboje a nový šly... k saku i trenclím veselejší mk1 na trencle s..u ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Kramy ne..To je alergie na blbecky.To je kazdej s roladama vime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Kýbord RAF stájl Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Večerní seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky