Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Mohl bych Ti to říct rovnou, ale to bych Tě připravil o radost a tak radši připojím nápovědu :-)

Nooo, to uz je lepsi :)

Takhle narychlo, to tipuju na pohled od Hostic...ale jeste se na to kuknu poradneji ;)

Edit: to bude vys...nekde mezi Hosticama a Chlebicovem bych skoro rekl

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník Jagman

V pohodě, asi mi něco uniklo. Peace vole.

Neuniklo cegy má už několik měsíců trvající krámy takže asi dopadl hodně špatně ale ten plechovej něco co si koupil je samo super! právě proto že nemá korunku :) se ví

Odkaz ke komentáři

Neuniklo cegy má už několik měsíců trvající krámy takže asi dopadl hodně špatně ale ten plechovej něco co si koupil je samo super! právě proto že nemá korunku :) se ví

Ted uz se jen odstehovad do Beskyd a je to...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Na Moony musím našetřit zas :)

Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost.

Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný...   Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný.

Jsem na to stejně, několikrát jsem se na faceliftovaný Explorery I. koukal a porovnával je se "starým" modelem, ale pořád se mě na nošení k saku a košili víc líbí white gold 3 6 9....

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Jsem na to stejně, několikrát jsem se na faceliftovaný Explorery I. koukal a porovnával je se "starým" modelem, ale pořád se mě na nošení k saku a košili víc líbí zlatý 3 6 9....

Měl jsem oboje a nový šly...   k saku i trenclím veselejší mk1 :)

Odkaz ke komentáři

Nooo, to uz je lepsi :)

Takhle narychlo, to tipuju na pohled od Hostic...ale jeste se na to kuknu poradneji ;)

Edit: to bude vys...nekde mezi Hosticama a Chlebicovem bych skoro rekl

Trefa;-) Pošlu SZ s přesnou polohou až budu u PC.

I little_w, ať může zavzpomínat na rodnou hroudu:-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

Kramy ne..To je alergie na blbecky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...