Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Díky :) Hodinky od dvoch šikovných chalanov, ktorí robili v Richard Mille, Corum atď. Volajú sa Lundis Bleus - Modré pondelky v preklade. Nájdeš ich tu.

Diky za odkaz. Ty tvoje jsou 1100-04? Design je hodne povedenej. Cena se asi neda brat podle strojku, nicmene si myslim, ze pod tu tisicovku se aspon symbolicky vlezt mohli, je v tom Miyota za 90 dolaru (cal. 9015, pisou). Pokud tedy nedelaji nejake vlastni upravy na strojku - ale to tam nikde nenaznacuji? Smekam klobouk pokazde, kdyz ma nekdo odvahu jit do neceho takoveho, relativne "neodzkouseneho". Dobry! A o te firme jsem vubec nevedel, budu je sledovat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za odkaz. Ty tvoje jsou 1100-04? Design je hodne povedenej. Cena se asi neda brat podle strojku, nicmene si myslim, ze pod tu tisicovku se aspon symbolicky vlezt mohli, je v tom Miyota za 90 dolaru (cal. 9015, pisou). Pokud tedy nedelaji nejake vlastni upravy na strojku - ale to tam nikde nenaznacuji? Smekam klobouk pokazde, kdyz ma nekdo odvahu jit do neceho takoveho, relativne "neodzkouseneho". Dobry! A o te firme jsem vubec nevedel, budu je sledovat. :)

Áno, sú to 1100-04. Máš recht, aj mňa tá Miyota za 1400 eur tiež najprv trocha zarazila. Ale bol som u nich v La Chaux-de-Fonds, rozprával som sa s nimi a videl som, ako pracujú. Keď sa rozhodovali, aký kaliber budú používať, niekoľko mesiacov testovali túto Miyotu - rozoberali, obmieňali súčiastky, študovali štruktúru atď (jeden z tých chalanov koncipoval kalibre u Richarda Millea...) - a nakoniec usúdili, že je to objektívne veľmi dobrý a spoľahlivý mechanizmus (čo však nemení nič na tom, čo píšeš o cene - iba vysvetľujem, prečo som do toho šiel :)). Pri každých jedných hodinkách je mechanizmus rozobratý, vyčistený, znova zložený a samozrejme regulovaný (môj si ide iba 1s/d do plusu). Spracovanie puzdra, ciferníka a ručičiek je úžasné. K tomu 5-ročná záruka a prvý servis v cene... Nebola to úplne rozumná kúpa, ale ani úplne nerozumná :)

A odvtedy ich nosím skoro každý deň:

p1010013.jpg

Upraveno uživatelem dejinytrávy
Odkaz ke komentáři

Takze vlastne 100% rucni prace :D Jo jo, tak nejak mi to pripadalo, jako drahy, ale v mezich. A ted cervicek hloda... ;)

:D Tak nejak. To tá naša DPH je zradná... Chalani poslednú dobu pracujú na glazovaných ciferníkoch. To bude niečo zaujímavé :) Určite si niečo ďalšie od nich zaobstarám. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...