Jupiter7 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Opět se squale, nemůžu si pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Dneska se venčíme se ženou, když je tak pěkně. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 To vypada na chiru...Dneska je to všechno v jedné budově - Pavilon V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Díky Hodinky od dvoch šikovných chalanov, ktorí robili v Richard Mille, Corum atď. Volajú sa Lundis Bleus - Modré pondelky v preklade. Nájdeš ich tu. Diky za odkaz. Ty tvoje jsou 1100-04? Design je hodne povedenej. Cena se asi neda brat podle strojku, nicmene si myslim, ze pod tu tisicovku se aspon symbolicky vlezt mohli, je v tom Miyota za 90 dolaru (cal. 9015, pisou). Pokud tedy nedelaji nejake vlastni upravy na strojku - ale to tam nikde nenaznacuji? Smekam klobouk pokazde, kdyz ma nekdo odvahu jit do neceho takoveho, relativne "neodzkouseneho". Dobry! A o te firme jsem vubec nevedel, budu je sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejinytrávy Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 (upraveno) Diky za odkaz. Ty tvoje jsou 1100-04? Design je hodne povedenej. Cena se asi neda brat podle strojku, nicmene si myslim, ze pod tu tisicovku se aspon symbolicky vlezt mohli, je v tom Miyota za 90 dolaru (cal. 9015, pisou). Pokud tedy nedelaji nejake vlastni upravy na strojku - ale to tam nikde nenaznacuji? Smekam klobouk pokazde, kdyz ma nekdo odvahu jit do neceho takoveho, relativne "neodzkouseneho". Dobry! A o te firme jsem vubec nevedel, budu je sledovat. Áno, sú to 1100-04. Máš recht, aj mňa tá Miyota za 1400 eur tiež najprv trocha zarazila. Ale bol som u nich v La Chaux-de-Fonds, rozprával som sa s nimi a videl som, ako pracujú. Keď sa rozhodovali, aký kaliber budú používať, niekoľko mesiacov testovali túto Miyotu - rozoberali, obmieňali súčiastky, študovali štruktúru atď (jeden z tých chalanov koncipoval kalibre u Richarda Millea...) - a nakoniec usúdili, že je to objektívne veľmi dobrý a spoľahlivý mechanizmus (čo však nemení nič na tom, čo píšeš o cene - iba vysvetľujem, prečo som do toho šiel ). Pri každých jedných hodinkách je mechanizmus rozobratý, vyčistený, znova zložený a samozrejme regulovaný (môj si ide iba 1s/d do plusu). Spracovanie puzdra, ciferníka a ručičiek je úžasné. K tomu 5-ročná záruka a prvý servis v cene... Nebola to úplne rozumná kúpa, ale ani úplne nerozumná A odvtedy ich nosím skoro každý deň: Upraveno 12. března 2017 uživatelem dejinytrávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Takze vlastne 100% rucni prace Jo jo, tak nejak mi to pripadalo, jako drahy, ale v mezich. A ted cervicek hloda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Zo vcerajsej prechádzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 7002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejinytrávy Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Takze vlastne 100% rucni prace Jo jo, tak nejak mi to pripadalo, jako drahy, ale v mezich. A ted cervicek hloda... Tak nejak. To tá naša DPH je zradná... Chalani poslednú dobu pracujú na glazovaných ciferníkoch. To bude niečo zaujímavé Určite si niečo ďalšie od nich zaobstarám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 (upraveno) @ dejinytrávy: Jsou pěkný, fakt. Mimochodem jsem si říkal, že na na nováčka moc nevypadáš, a pak jsem zjistil, že nováček jsi jen tady :-). Tak vítej. Upraveno 12. března 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 žáby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 O víkendu outdoorově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejinytrávy Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 @ dejinytrávy: Jsou pěkný, fakt. Mimochodem jsem si říkal, že na na nováčka moc nevypadáš, a pak jsem zjistil, že nováček jsi jen tady :-). Tak vítej. Ďakujem za privítanie Hej, hej, tu i tam niečo občas napíšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Na detsky hriste jsem preci jen vzal vic toolky nez "lestenky" Expy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 M.L.R.C.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Z dnešnej prechádzky: Military 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 M.L.R.C.S. krasne si je "davas" vite:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Pár dní žádný střídání nebude. Tudor GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky