Povidláček Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 IMG_4502.JPGhodinky odolnější než zápěstí koukám.., sorry
Povidláček Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Ba ne kolegyně v práci se věnuje dlahování, tak jí povidám "to je fajn, že to polohuje zápěstí a protahuje svaly, ale hodinky se vlezou kam?" já mám ruku v cajku Sent from my iPhone using Tapatalk
Axel Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Tak koukám, že se právě prodaly, to byl fičák . Ty hodinky jsou nadherne... Zenith proste umi, tyhle navic nemaji ten podivny napis extra special, treba to ma ale nejaky historicky kontext, po tom jsem nepatral.. Mimochodem kolik mas obvod zapesti? Budes mit asi tlapu jako medved, pac ty Zenithy nevypadaji na Tobe velky, trebaze maji 48mm ..
bobi Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Jaký pak jako,Sphinxx tlapu jako medvěd má ....
Radek124 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Na dnešek Bé-komplex... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Ba ne kolegyně v práci se věnuje dlahování, tak jí povidám "to je fajn, že to polohuje zápěstí a protahuje svaly, ale hodinky se vlezou kam?" já mám ruku v cajku Sent from my iPhone using Tapatalkjoo takhle, takže vlastně takovej tuning, to já jenom měním řemínky
misoo Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Dalsi level chronomagora... ked uz je ti jedno... ale fakt sa mi pacia... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 A tady jeden z posledních levelů chronomagora :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Gratuluji, jsou skvělé a můj strop.
M3maniac Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Gratulovat muzes jen k tomu, jak jsem si je dal na ruku, ale 65.000 za ne fakt nedam :-)))
VintageLover Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 To je dost, no. Ale stejně to musel být super pocit.
Chosef76 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 A tady jeden z posledních levelů chronomagora :-))Tak to je opravdu nádhera. Moc gratuluji. Já dnes moony hodil na tah, dělají mi radost. Sent from my iPhone using Tapatalk
M3maniac Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 To je dost, no. Ale stejně to musel být super pocit. To je dost, no. Ale stejně to musel být super pocit. Tak to určitě, jen jsem mu řekl, že je vlastně vůbec nechce prodat s takovou cenou bez papíru..... :-) a jen mi to potvrdil.
Povidláček Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Padla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 ... je hezky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Furt na poradě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Furt na poraděZahoď to, vůbec ti to nejde k pleti.
Sphinxx Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Mimochodem kolik mas obvod zapesti? Budes mit asi tlapu jako medved, pac ty Zenithy nevypadaji na Tobe velky, trebaze maji 48mm .. 23 cm a jinak děkuji, jsou to skutečně krásné hodinky. A extrémně výrazné, díky korunce.
Návštěvník dabelM Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 A tady jeden z posledních levelů chronomagora :-))Kdepak jsi je měl možnost vyzkoušet? Bachman&Scher v Mnichově ?
Doporučené příspěvky