snake Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Pekny jsou ty sinny...Ja se snazim dnesni šeď rozbít modrou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
worm007 Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 tak... a jsem v tom az po usi ;-) odeslano z eteru
snake Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Super,ze si se rozhodl pro moony...ale jestli muzu za sebe poprosit-nepoustej se do zadnyho tuningu...Za me stacilo jak si sprasil ty smp (nic ve zlym samozrejme-jen muj nazor..)
beeman Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 je to bomba spica numero uno owg positive :-) odeslano z eteru
Kid_A Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Včera jsem kvůli volebnímu šílenství v práci koupila hodinky v rekordně krátkém čase a na ruku se dostaly až teď. Časem půjdou na tah, ale teď je chvíle na snídani před cestou do kanclu krasna limitka
beeman Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 stacilo par minut na ruce a tuning techto se rozhodne konat nebude. ale tu kombinaci (modrobilej cifr a nerez luneta) chci porad, musim ji proste mit, takze budu pokracovat dle puvodniho planu, musim uz jenom sehnat strojek a poskladam si to ze servisnich dilu Super,ze si se rozhodl pro moony...ale jestli muzu za sebe poprosit-nepoustej se do zadnyho tuningu...Za me stacilo jak si sprasil ty smp (nic ve zlym samozrejme-jen muj nazor..)
tommasini Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Mám je rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 (upraveno) Nuda a sed..Jj, kdyz uz nudny hodinky, tak alespon s tim spravnym napisem na ciferniku.Takhle bych se taky umel nudit, gratuluji ! Upraveno 22. října 2017 uživatelem honza71
honza71 Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 (upraveno) Včera jsem kvůli volebnímu šílenství v práci koupila hodinky v rekordně krátkém čase a na ruku se dostaly až teď. Časem půjdou na tah, ale teď je chvíle na snídani před cestou do kanclu Hodinky za 1.Misto na snidani za 1.Napad jit v nedeli do kanclu za 5 Upraveno 22. října 2017 uživatelem honza71
A_J Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 krasna limitka Hodinky za 1.Misto na snidani za 1.Napad jit v nedeli do kanclu za 5 Děkuji pánové Konečně se budu moct vyblbnout s řemenama, to mi u rlx i orisek chybělo.Ad kancl - když už jsem tam byla včera do jedné do rána, tak nesmím vyjít ze cviku ani dneska
guzmic Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 je to bomba spica numero uno owg positive :-) odeslano z eteruNo tak gratuluju, vítej ve vesmíru. Ale jak se tak dívám, tak je máš taky celkem na hraně nositelnosti... :-)
financ Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 slávistický Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 diky, mam lovecak 18cm, sedi jak rit na serbeli ;-)kua, sedim v kanclu, prace jak na kostele a furt cumim na hodinky :-D No tak gratuluju, vítej ve vesmíru.Ale jak se tak dívám, tak je máš taky celkem na hraně nositelnosti... :-)
Kid_A Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Děkuji pánové Konečně se budu moct vyblbnout s řemenama, to mi u rlx i orisek chybělo.Ad kancl - když už jsem tam byla včera do jedné do rána, tak nesmím vyjít ze cviku ani dneska neni to nahodou cislo 83?,)
Axel Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 (upraveno) No tak gratuluju, vítej ve vesmíru. Ale jak se tak dívám, tak je máš taky celkem na hraně nositelnosti... :-)Pokud ma zapesti 18cm, tak neni mozne, aby mu byly velke.. Spise to bude zkresleni. Navic vzdycky jdou nahodit na kuzi, coz ty hodinky ihned zmensi.. 2Beeman - gratuluji k legende, jsou vynikajici a nadcasove.. Upraveno 22. října 2017 uživatelem Axel
moco Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 S ubrouskem ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
paulg Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 (upraveno) na nedelny obed Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2017 uživatelem paulg 1
Doporučené příspěvky