siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Ty vole.... :-) To by zasloužilo do pamětihodností fóra, nebude ti to vadit? :-) Kriste pane, no ale je pravda že jsi šel aspoň z Béček do Béček.... Klidně si posluž, Afri. BreiTling nebo BenTime, co na tom záleží, že jo A je to titan! Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Nová IWC akvizice?Vypadají dobře. Z kterého jsou roku? Dik, ty uz mam dyl, je jim 22 let. ----------------------------------------------------------------- Já ML. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) ..... Je třeba vrátit se ke skutečným hodnotám a životu v pravdě! Ze tys je pustil pres prah ? Tos nemel delat clovece, to nebyl dobrej napad. Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Klidně si posluž, Afri. BreiTling nebo BenTime, co na tom záleží, že jo A je to titan!Sešel si z cesty bratře, ale to se tu a tam stává....párkrát chrono otče náš, slunce v duši a snad se brzy vrátíš do normálu mezi nás :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 MíraMíra: jsou fakt dobry, bavi Te vid? Ale jo, baví mě. Celkem se divím, že je nikdo nevzal dřív.Za danou cenu, dost muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Ze tys je pustil pres prah ? Tos nemel delat clovece, to nebyl dobrej napad. Sešel si z cesty bratře, ale to se tu a tam stává....párkrát chrono otče náš, slunce v duši a snad se brzy vrátíš do normálu mezi nás :-) Ne nebojte, ještě není tak zle. Chtěl jsem tu jen rozčeřit stojaté vody hodinkami z dob, kdy jsem ještě po žádné chronocestě nekráčel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 To tedy, takhle nás strašit...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Bentime vlna muhehehehehehe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tak jest ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Typhoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 V zapche na ceste pod Strecnom Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Bentime vlna muhehehehehehe :-) Tak schválně, kolik lidí se ještě přizná, že je má doma v šuplíku? Dneska už jsem ale zase za spořádaného chronomila: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 MLka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tak schválně, kolik lidí se ještě přizná, že je má doma v šuplíku? Dneska už jsem ale zase za spořádaného chronomila: IMG_20171106_090434.jpgto by ma tiež zaujímalo mali by sme založiť vlákno "aké Bentime máte práve na ruke" ja som ich vytiahol iba na tu fotku kedže som videl tú Tvoju, ku mne sa dostali asi pred 17timi rokmi kedy som nevedel o tom, že CHMAG existuje, no a dnes len ležia v šuflíku a ani v nich baterka nie je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 (upraveno) Dokud mi celnici nepustí Bulovy a monstra neprojdou servisem, tak takhle. Upraveno 6. listopadu 2017 uživatelem škardík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky