Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ty vole.... :-) To by zasloužilo do pamětihodností fóra, nebude ti to vadit? :-) Kriste pane, no ale je pravda že jsi šel aspoň z Béček do Béček....

Klidně si posluž, Afri. BreiTling nebo BenTime, co na tom záleží, že jo :) A je to titan!

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Klidně si posluž, Afri. BreiTling nebo BenTime, co na tom záleží, že jo :) A je to titan!

Sešel si z cesty bratře, ale to se tu a tam stává....párkrát chrono otče náš, slunce v duši a snad se brzy vrátíš do normálu mezi nás :-)

Odkaz ke komentáři

Ze tys je pustil pres prah ? :(

Tos nemel delat clovece, to nebyl dobrej napad. :(

Sešel si z cesty bratře, ale to se tu a tam stává....párkrát chrono otče náš, slunce v duši a snad se brzy vrátíš do normálu mezi nás :-)

Ne nebojte, ještě není tak zle. Chtěl jsem tu jen rozčeřit stojaté vody hodinkami z dob, kdy jsem ještě po žádné chronocestě nekráčel :)

Odkaz ke komentáři

Tak schválně, kolik lidí se ještě přizná, že je má doma v šuplíku? :)

Dneska už jsem ale zase za spořádaného chronomila:

attachicon.gifIMG_20171106_090434.jpg

to by ma tiež zaujímalo :lol2:  mali by sme založiť vlákno "aké Bentime máte práve na ruke" :lol2:  :lol2:  :lol2: 

ja som ich vytiahol iba na tu fotku kedže som videl tú Tvoju, ku mne sa dostali asi pred 17timi rokmi kedy som nevedel o tom, že CHMAG existuje, no a dnes len ležia v šuflíku a ani v nich baterka nie je :-) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...