Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Nuda po polnoci

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gasovi gratuluju-taky jsem na ne koukal a vypadaj super...

A i kdyz se mi moje nodate hrozne libi-vcera jsem se chytl,ze přemýšlím nad zmenou...ale jaky dalsi zkusit?-to je tezka volba..asi to jeste necham ulezet-nakonec ostudu neudelaj.. :)

Odkaz ke komentáři

Gasovi gratuluju-taky jsem na ne koukal a vypadaj super...

A i kdyz se mi moje nodate hrozne libi-vcera jsem se chytl,ze přemýšlím nad zmenou...ale jaky dalsi zkusit?-to je tezka volba..asi to jeste necham ulezet-nakonec ostudu neudelaj.. :)

Je mi to zname :) uz to trva nejaku dobu ale zatial som odolal ich pustit. Som zvedavy kam sa zase posunies :)

Odkaz ke komentáři

Pěkný Orlíky... :lol2: Fajne vypadají, congratz, co jejich výška? Ok?

Drahý Orlíky :)  Výška úplně v poho, 8400 je nižší než ty co se dávají do PO, kvůli datovému věnci myslím. Na ruce sedí velmi dobře

Odkaz ke komentáři

?

Gratulace.

.

edit: uz to nemuzu zmenit, myslel jsem Vitovi IWC..  :blush02: To asi uz dela ta pozdni hodina a zehleni kosili na sluzebku.. sry :)

Kurwa Vite, nejen, ze delas pekny fotky, ale ty navic delas pekny fotky peknejch hodinek!

.

Díky pánové, o víkendu zkusím vytáhnout zrcadlovku.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...