Kid_A Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Jj, neni moc lepsich hodinek nez Expy 36ky ;-) souhlas pane kolego:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Marcus: ty jsou super, ani sem o nich nevěděl. Hezký počin Marcus: no parada! velmi podareny kusok.......keby si ich mal v plane poslat dalej tak sa ozvi;)Díky.Mám je už nějakou dobu, chtěl jsme mít jedny californie doma. Dlouho jsem vybíral a precisty z toho vyšly nejlíp.Krátce poté, co jsem je koupil, je přestali vyrábět, takže mám asi jeden z posledních kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Vit - super foto jako vzdy!Díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Díky.Mám je už nějakou dobu, chtěl jsme mít jedny californie doma. Dlouho jsem vybíral a precisty z toho vyšly nejlíp.Krátce poté, co jsem je koupil, je přestali vyrábět, takže mám asi jeden z posledních kusů.Ano presne, uz nie su. Skoda. Su suprove, ticho zavidim;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 jaaaj to je ta limitka z hodinkee? tie su bars sumne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 ...Dneska sem na ně koukal v Arkádách u Dušáka. Kromě Navi a Coltu to jsou z automatů jedny z mála s pořádnou Breitling DNA. Jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 jaaaj to je ta limitka z hodinkee? tie su bars sumne!Je to tak... jako pouzdro plast, sklo plast, strojek z konzervy s plastem, ale 90h rezerva, antimagnetický a dělají přesně +2s za 3 dny. Navíc to celý stálo míň než servis v autorizáku, nemůžu proti nim říct ani slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 klasika.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 tenge: skvělá fotka. Tyhle hodinky bych si jako jedny z mála z portfolia Breitling dokázal představit i na své ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Jaret: takhle brzo po ranu za kulturou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Jaret: takhle brzo po ranu za kulturou?Fčera v noci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Tak jeste jedno predvanocni jednani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 To jsou ty z Hodinkee? Vintage 84 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Velmi sporadicky, ale obcas je potreba se ponorit vic do quartzove historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky