Potkan Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Tri dny zpět, zase jsem to zapomněl postnout.Zda se mi to, nebo ma ta luneta hrubsi brus nez standardni Royal Oaky?
Povidláček Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Tak jdu takhle na Strossmayeráku na pívo se Sickboyem (Promaster) a od vedlešího stolu slyším kecy o hodinkách, zkusím kozu no a už dáváme triple wristshot s Trojanem (Breitle)
Radik Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Já jsem dneska viděl očividně nějakýho chronouše v metru. Podle spony asi Longines nebo Béčka (ale z dálky jsem to nepoznal). Když jsem se nenápadně přesunul, abych viděl na cifr, zrovna si promnul oko a hodinky schoval pod rukáv. Z kousku lunety jsem nějak nebyl schopnej poznat co přesně to měl
Trojan Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Jako jo, koza byla, ale musím říct že bohužel až po zkušebním "chronomag?", takže poloviční koza! :-D
AndyAaron Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Tak jdu takhle na Strossmayeráku na pívo se Sickboyem (Promaster) a od vedlešího stolu slyším kecy o hodinkách, zkusím kozu no a už dáváme triple wristshot s Trojanem (Breitle) IMG_6504.JPGKde na Strossmayeraku jste sedeli? Bydlim kousek..
Dantechno Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 OCW-S3001C Sent from my iPhone using Tapatalk
snake Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Vždycky me prekvapis jak u značky,kde vidam modely za 5k a nic moc mi neříkaji....najdes takovou pecku
Dantechno Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Tak zivi je low cost modely. Ale maji technologie, know-how a zdroje udelat spickovy hodinky.
honza71 Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Vždycky me prekvapis jak u značky,kde vidam modely za 5k a nic moc mi neříkaji....najdes takovou pecku Seiko je super, jen ten design maj imho casto hezci u tech modelu za 5k nez u tech komplikovanych spickovych.
Povidláček Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Kde na Strossmayeraku jste sedeli? Bydlim kousek.. První jsme byli v Domažlické jizbě (dobrá tanková Plzeň) a pak jsme se přesunuli a Trojana potkali v hospodě U Pivoje
Dantechno Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Seiko je super, jen ten design maj imho casto hezci u tech modelu za 5k nez u tech komplikovanych spickovych.Ted jsme mluvili o Casiu ale Seiko taky dobry
AndyAaron Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 @Povidlacek Domazlickou jizbu znam, Pivoje ne. Bychom mohli dat jeste s Kidem nekdy pivko
nividic Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Z večera: k volbám jedině s trikolórou
Trojan Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 @Povidlacek Domazlickou jizbu znam, Pivoje ne. Bychom mohli dat jeste s Kidem nekdy pivko Pivoj je malinká hospoda ale výborná Plzeň a není tak turistická jako Jizba. Bohužel otevřeno do 11, myslím.Pro sraz jsem :-)Pivoj: https://g.co/kgs/9Xkccj
Bezous Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 První jsme byli v Domažlické jizbě (dobrá tanková Plzeň) a pak jsme se přesunuli a Trojana potkali v hospodě U Pivoje Taky operuju v těchto končinách .... tak v případě pivka, rovnou uvádějte u fotky hodinek souřadnice hospody.
Doporučené příspěvky