tano Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Kostra: parada pane, at dobre slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Se šampionem na prochajdě. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Tak taky jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Dnešní přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Konečně dorazil nový kousek, který pro mě má spoustu prvenství. První titanovky, první GPS řízené, asi největší průměr pouzdra, co jsem kdy měl, první nákup na chrono24, atd. Už se těším, až jim doma zkrátím tah a lupnu je na pazouru:-)Odesláno z mého EVA-L19 pomocí TapatalkVypadaj výborně. Už se těším na wrist shoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Tak taky jedny.Paráda Co je to prosím za typ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Díky, jsou to Komndirskie a je na nich odstraněný chrom. Samozřejmě nový pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Heritage 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Vcera to byl paradni pokec s par mistnima chronopcientama. Kulervouci trojka hyr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Hele Alois, že ty točíš nejakou Road Movie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Ráno s novýma hodinkama je vždy příjemnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 znas to, Dejmale, v Praze bez kamery nejedu ani pro rohliky :-)ale v lete je to lepsi, je obcas na co koukat ;-) Hele Alois, že ty točíš nejakou Road Movie 20180124_081148.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Přezuto na nového pštrosa, koněčně jsem našel ten pravý řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Bronzovky jsou malé ale fajnové... zatím na modrém hadru než přijde z eltonu guma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Diky za pochvaly a jde se na wristshoty. Zatim jsem okouzlen jak zpracováním, tak pohodlností na ruce:-) Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 No malý nejsou, ale vypadá to dobře a to je dobrá zpráva i pro mě. Jestli se nemýlím, máme podobně velký zápěstí. Líbí se mi!Čím víc fotek sem nasypeš, tím líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Diky za pochvaly a jde se na wristshoty. Zatim jsem okouzlen jak zpracováním, tak pohodlností na ruce:-) Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Tyhle Astrony jsou velice příjemným oživením fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky