MíraMíra Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Pokusy s UV. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Nomosáci, ukažte se nomos.jpgCo to vidím ?Novej přírůstek ?Definitivní ?Jestli jo, tak samozřejmě gratuluju!
Radik Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Kdepáááááák, tohle jsou ještě dřívější vytoužený, kterým jsem tu neodolal už někdy v říjnu. Na budoucí trvalky zatím střádám a provádím redukci stavu... A ve volbě zatím také nemám jasno Jen že jsem dneska naleštil jedny pro budoucího kolegu a uložil do krabičky, tak jsem hledal co na ruku. No a říkám si, proč vě mně vlastně ta touha řešit nějaký další, jiný, definitivní pořád hlodá. To je fakt nemoc. Co to vidím ?Novej přírůstek ?Definitivní ?Jestli jo, tak samozřejmě gratuluju!Radik: tak jak? Jo to vono? Gratulacka!
MíraMíra Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Já jsem si říkal, že to bylo nějak z ničeho nic. A nemoc je to každopádně a pěkně zákeřná.
Radik Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Nene, těší mě váš zájem, ale zatím je to předčasnej rozruch. Odhaduju, že definitivky budou řešitelný spíš až tak v květnu
MíraMíra Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Jo tak to bude ještě napínavý.Víš že je to velká zodpovědnost ? Můžeš tím ovlivnit spoustu dalších životů.
dlubix Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Já se už úplně ztratil v tom, co vlastně teď máš a nemáš Skromnou, malou, sestavu...
Radik Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Slibuju, že budu vybírat uvážlivě a svědomitě Radik: nu dobra, pockame do kvetna Jo tak to bude ještě napínavý.Víš že je to velká zodpovědnost ? Můžeš tím ovlivnit spoustu dalších životů.
VitekB Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Nightshot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Béza Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Malá srovnávačka Sent from my iPhone using Tapatalk
Potkan Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Ktere byste vybrali vy? Ja mam jasno...
Vit Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Ktere byste vybrali vy? Ja mam jasno...Ja RD
Doporučené příspěvky