Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Gratulace, proč na druhou?

No přece Grand Seiko v LEXUSu ( ~ "Grand Toyota" ) - obojí "inhouse vlajkové lodě" páně Toyodova koncernu. Zatracení Japonci, tohle je pro ně už druhá "malá domů"...  :shuriken:

@Dantechno, maxel, MíraMíra, Shewcza: Díky pánové - já už se na ty Vaše parádní kousky prostě nevydržel jenom koukat  :speak_cool:

A i přes parádní a velmi vstřícné nabídky od elninoelmo a Misa1233 jsem ve finále strašně rád že jsem nevyměknul a počkal si půl roku na Snowflake. Jestli jde o "svatý grál" co mě konečně vyléčí z chronobundusu ještě nevím - ale ten "zasněžený, zmrzlý a vyfoukaný" ciferník s ležérně plující modřenou vteřinovkou mi mezi ostatními černými a karbónovými kousky v hodinkovnici zatím skutečně přijde jako zářivé zjevení...  :angel:

post-18308-0-67131700-1520896612_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No přece Grand Seiko v LEXUSu ( ~ "Grand Toyota" ) - obojí "inhouse vlajkové lodě" páně Toyodova koncernu. Zatracení Japonci, tohle je pro ně už druhá "malá domů"...  :shuriken:

@Dantechno, maxel, MíraMíra, Shewcza: Díky pánové - já už se na ty Vaše parádní kousky prostě nevydržel jenom koukat  :speak_cool:

Aha, rozumim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...