Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sphinxx a Vit: pánové děkuji. Neříkám, že je to úplně špatný, ale chybí tomu hloubka a ostrost. Zrcadlovku již mám, takže starost s koupí odpadá, ale prostě s tím neumím, ale budu to zkoušet.

Sodekcz a pjanek: mám samsung galaxy note 8 bez udělátek.

Odesláno

Sphinxx a Vit: pánové děkuji. Neříkám, že je to úplně špatný, ale chybí tomu hloubka a ostrost. Zrcadlovku již mám, takže starost s koupí odpadá, ale prostě s tím neumím, ale budu to zkoušet.

Sodekcz a pjanek: mám samsung galaxy note 8 bez udělátek.

pořád platí, že na mobil je to supr výkon. Díky za odhalení tajemství.

Odesláno

Koukal jsem na srovnání kamer iP X a GN8 a fotí v podstatě stejně. Takže rozdíl v mojí rozostřený mazanici vs. Tvoje perfektní makro fotkou je způsobenej jen rukama?? Odmítám si připustit, že jsem tak neschopnej! :-D 

Odesláno

shewcza: jj, to tak asi kluci nade mnou mysleli. Stejně hodně dobrej výsledek, myslím, že bych to takhle nedal ani s filtrem.

Odesláno

Na tyhle hodinky jsem pred lety koukal v Chronoshopu..Prekvapilo me, ze byly tak dlouho v inzerci. Krapet jsem mel obavu z lug to lug, ale dobry. Tah pohodlnej s dvouma puldilkama, takze oproti Sinn tahu parada.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...