Akam Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Děkuji, kluci. Pár dnešních na denním světle. Jak je to na tom světle čitelný? Z těch fotek mi přijde, že je ta reflexe světla z cifru dost silná a jak je to celý plochý, trošku se tam ztrácí ty namalovaný indexy. Nejspíš je to jen "neschopností" senzoru na foťáku/telefonu to chytit a očima to asi nebude tak "špatný", ale zajímá mě osobní zkušenost. Mimochodem, kdybys je prodával, ozvi se
patprom Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Jak je to na tom světle čitelný? Z těch fotek mi přijde, že je ta reflexe světla z cifru dost silná a jak je to celý plochý, trošku se tam ztrácí ty namalovaný indexy. Nejspíš je to jen "neschopností" senzoru na foťáku/telefonu to chytit a očima to asi nebude tak "špatný", ale zajímá mě osobní zkušenost. Mimochodem, kdybys je prodával, ozvi se Bez obav, čitelnost je dokonalá, fotky zkreslují :-)
leebauer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Tak ráno uvidíme, jinak Nahlásit #133762 chronik je taky ukazatelNahlá
Vit Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Hlídač .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Dneska je nejak posmourno, tak alespon vesele hodinky na ruku (fotil jsem jeste pred serizenim ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Víťo to bude spíš vítač krouticí ocas :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Dnes takto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Se zenou ty deste, tak neco vodotesneho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Na stole i na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Víkendový Géčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal444 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jupiter7 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 ~~~~~~~ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 PLANETY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Se zenou ty deste, tak neco vodotesneho IMG_20180331_153919-2145x2284.jpgTano: hmm, moc se mi ta fotka líbí.
Vit Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Víťo to bude spíš vítač krouticí ocas :-))) Jo, jo.S rottweilerem, kterého jsme měli předtím se to nedá srovnat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky