Akam Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Točí se mi z nich hlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 se mi zacnelo... asi posledni spolecny vylet, rozhoduje se mi tezce, ale asi pujdou dal, vitr nabral jiny smer... z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 se mi zacnelo... asi posledni spolecny vylet, rozhoduje se mi tezce, ale asi pujdou dal, vitr nabral jiny smer... z eteru uf to budeš ľutovať chápem nadšenie z RLX, ale za mňa sú tie Omegy krajšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Ty Rolády ti vole sedi o trochu lepe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Na cestě do práce. Dobrá nálada s MM300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Expa, a hezke pocasi... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Zas je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Mám nastavené sledování na ebayi kvůli Chrono verzi, ale za poslední půl rok tahle verze s antracitovým cifrem nešla myslím ani jedna . Teď tam jsou za dost vysokou cenu ve verzi s černou lunetou anebo bílou v automatu. Mě dost lákají ty keramické, super cena.Díval jsem se na odkazy, ale v provedení jak to máš ty a Vít je to nejpěknější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 ja vim, vsak s tim bojuju uz asi mesic :-) nejspis me to zase behem dne prejde :-D uf to budeš ľutovať chápem nadšenie z RLX, ale za mňa sú tie Omegy krajšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Speedy Tuesday neasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 a ty ke kterym mirim, budou mozna sedet jeste lip ;-) Ty Rolády ti vole sedi o trochu lepe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Již několik let spokojeně abstinuji. Dnes užívám tenhle Antabus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Kuwa nekecej ,žije :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 (upraveno) Již několik let spokojeně abstinuji. Dnes užívám tenhle Antabus. Zdravím Martine.---------------------------------------------- Já IWC Upraveno 24. dubna 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Jasné chlapi, že žiju. Občas sem nakouknu, a občas se mi ještě ozve "peněženkový reflex" v prodejní části, ale nakonec to vždycky rozchodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Ze pry ted frci volantovky nebo co. Blasted opet na kuzi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 (upraveno) omlouvám se, tapatalk píše error a pak to tu je 4x... Upraveno 24. dubna 2018 uživatelem Igicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky