Vit Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Starý dobrý béčka Paráda Marceli, krásně sladěno. Míro díky. Zatím jsem nadšený. Nedivím se jsou parádní a navíc ve tvém fotopodání .... Poslední den u moře a hajdy dom. Hlavně opatrně náčelníku, ať se v pořádku vrátíte. ------------------------------------------------------------------------------ Já furt PADI. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Dneska takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Pekne, čo to je za gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Dneska takto Nečekaně pěkný!Tahle oranžová k nim sedí líp, než bych čekal. Upraveno 17. července 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Míra: Děkuji u Dušáka v servisu jej mám ten chlapík akorát ji má na oranžových POčkách a zajímalo mě jak by to vypadalo na SMPc. StefanM: je to oranžová guma s překlápěčkou a mám ji z ebaye (neukamenuj mě ) Upraveno 17. července 2018 uživatelem Patrik Trinh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Je to kus hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Je to kus hodinky. Další přírůstek jo ?Pacient, jak má být. Já na chvilku toto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Z Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 ZNádhera. To jsou ty, odsud z fóra asi před 4 lety? Prodávající měl jedny světlé a jedny tmavé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Je to kus hodinky. Sakra chlape - sou dóóóst dobrý.Moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Čekám v Karlíně na pana Frýdla.Se těšim jak malej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Dokusane, dobry. Hezky ses vyklidnil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Ward C5 595....manuální nátah, tloušťka 5,95 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Fauna a Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Ward C5 595....manuální nátah, tloušťka 5,95 mmparádní slimky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Nádhera. To jsou ty, odsud z fóra asi před 4 lety? Prodávající měl jedny světlé a jedny tmavé? díky. jojo, přesně tak.mají sto let a dělají pořád velkou parádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 díky. jojo, přesně tak.mají sto let a dělají pořád velkou paráduTehdy jsem bral ty tmavé, ale prodal jsem je když jsem střádal na jné (no však to známe mnozí). Dnes se mi Tvoje bílé líbí víc než ty tmavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 díky. jojo, přesně tak.mají sto let a dělají pořád velkou parádu Jsou uzasne! At slouzi alespon dalsich sto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Nova kuze od Itala (udajne..) 21mm.. Ocekavani naplneno:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky