Sphinxx Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Sakra to Iso prostě k těm potápkám sedne.A ještě moje oblíbená barva.Díky, live to vypadá super!
Filip.J Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Mrtvi ozivaji... zdar! Nazdar! :-) Kdepak mrtví, to si nemůžu dovolit :-) Jenom jsem na chvilku ztratil chuť a bavil se jinýma věcma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 bude zranicaaaa z eteruSakra chlape,tam už jsem léta nebyl a zrovna nedávno jsem pani říkal,že bychom se tam měli podívat.
snake Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Bazen a pohoda...nadhernej letni den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Jiná kožka, "jiné" hodinky tohle jsou moc fajn hodinky!
StefanM Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Pam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Cestou na Rainerovu útulňu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dawe009 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 A zpátky do rachoty ke strojům Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 tohle jsou moc fajn hodinky!Díky, tyhle starý pilotky už mi chyběli
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Cestou na Rainerovu útulňu. Když jsem tam byl v březnu,tak jsem si tam koupil pexeso Tatranských chat a schronisk.Za dvě ojra.Od tý doby to doma minimálně jednou za týden hrajem.Byli tam moc fajn lidi.A před útulňou - z ledu vyřezaný betlém.
tedwine Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Komu sa neleni, tomu sa zeleni aka vystup na Bachledku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem tedwine
beeman Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 treba dojst, je tu paradne ako vzdy Sakra chlape,tam už jsem léta nebyl a zrovna nedávno jsem pani říkal,že bychom se tam měli podívat. z eteru
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Že tam je nádherně to vím.Pět let jsem tam žil.Ale dneska bohužel zas na panským. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Celý víkend s kniplem v ruce, tak letecké Breitling.
pebe Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 pořád miniželvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kluk jako buk Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Nejlepší želvy imho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borisslos Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Dnešní cesta do práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Když jsem tam byl v březnu,tak jsem si tam koupil pexeso Tatranských chat a schronisk.Za dvě ojra.Od tý doby to doma minimálně jednou za týden hrajem.Byli tam moc fajn lidi.A před útulňou - z ledu vyřezaný betlém.Dnes vyšlo počasie tak sme sa pomotali čo sa dalo. Ja som si tam kúpil len jednu Plzničku Uvidíme ako bude ďalšie dni ešte.
Doporučené příspěvky