martar Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Z těch rolexek jsem už tak zblblej, že nepoznám, co je mi malý a co je mi akorát.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (Uvažuju o hodinkách se světlym cifrem na "machrovací lítačku". Ve hře jsou yachtmastery (40mm), colty (41mm) a steelfišle (44mm). Dneska jsem zkoušel koltíky... díky, Maxeli!... ale prostě nevím)
honza71 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) Maly ti nejsou. Ale na "machrovaci litacku" proste nejsou dost velky Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem honza71
dawe009 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 honza to řekl přesně. Na casual machr lítačku běž do Steelfish. Možná i Avengery bych zkusil.
Axel Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) Z těch rolexek jsem už tak zblblej, že nepoznám, co je mi malý a co je mi akorát.... 20180811_214006a.jpg (Uvažuju o hodinkách se světlym cifrem na "machrovací lítačku". Ve hře jsou yachtmastery (40mm), colty (41mm) a steelfišle (44mm). Dneska jsem zkoušel koltíky... díky, Maxeli!... ale prostě nevím) Kdyby to byly oblekovky, tak budiz..Ale vzhledem k charakteru tech Brajtli pusobi na Tvoji ruce spise jako male.. Na takovou pracku bych sel minimalne do 42mm a klidne i vys... Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem Axel
martar Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) Prej pracku no, potvrdili jste mi moje podezření. A zároveň jste zatloukli další hřebíček do rakve 40mm batmanům Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem martar
Maxel Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Maj pravdu přecedo. Na ty tvoje lopaty, ze stáje bé budou rybky zcela akurátní Jen se trochu obávam, že ty yachty dopadnou vizuálně dost podobně jako tyhle colty.
zhrado Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 IMG_20180809_145957.jpgParáda Chcelo by to založiť vlákno čo máte práve v ruke a prispievať tam
martar Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Je to tak, děkuju. Steelfishe nebo UN MMD rhodium dial. Díky všem a vracím vlákno původnímu účelu
Jeronimo Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Prej fialová k růžové nejde. Já říkám, že jo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Prej pracku no, potvrdili jste mi moje podezření. A zároveň jste zatloukli další hřebíček do rakve 40mm batmanům To víš,tmavý ciferníky budí na ruce jinej dojem,ale s tvým vzrůstem bych světlejší cifr volil minimálně 42.Ale spíše třia, až čtyřia čtyřicítku.Já měl kdysi chvilku i spídy-reduced,v černý a v podstatě mi to ani nepřišlo.Na to jsem vyzkoušel ve světlé variantě a připadaly mi jak dětské.Ale moc záleží na pocitu.I když se za to trochu stydím,hodně používám zrcadlo.
snake Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 (upraveno) Pro martara...svetly steely...jestli jedes pres Brno-pisni...jo a ty colty jsou Ti maly-neni 40mm stejnych u breitlingu a u rolexu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2018 uživatelem snake
Pitris.k Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Dnes nic nedělám, budou na ruce celý den :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 A abych jen nerozumoval-dneska aspon na chvilku moony...pak uz bude teplo a bazen-tak vezmu nejaky potapecsky-at se dostanou pod vodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Do tretice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Super Béčka na léto;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borisslos Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Na procházce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Super Béčka na léto;-)Mas peknou zahradku
Liqid Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 (upraveno) potapky z eteru Ty seš regulérní kacíř Upraveno 12. srpna 2018 uživatelem Liqid
Doporučené příspěvky