Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z těch rolexek jsem už tak zblblej, že nepoznám, co je mi malý a co je mi akorát.... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

(Uvažuju o hodinkách se světlym cifrem na "machrovací lítačku". Ve hře jsou yachtmastery (40mm), colty (41mm) a steelfišle (44mm). Dneska jsem zkoušel koltíky... díky, Maxeli!... ale prostě nevím)

Odesláno (upraveno)

Z těch rolexek jsem už tak zblblej, že nepoznám, co je mi malý a co je mi akorát.... :)

attachicon.gif20180811_214006a.jpg

(Uvažuju o hodinkách se světlym cifrem na "machrovací lítačku". Ve hře jsou yachtmastery (40mm), colty (41mm) a steelfišle (44mm). Dneska jsem zkoušel koltíky... díky, Maxeli!... ale prostě nevím)

Kdyby to byly oblekovky, tak budiz..Ale vzhledem k charakteru tech Brajtli pusobi na Tvoji ruce spise jako male.. Na takovou pracku bych sel minimalne do 42mm a klidne i vys...

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno (upraveno)

Prej pracku :) no, potvrdili jste mi moje podezření. A zároveň jste zatloukli další hřebíček do rakve 40mm batmanům :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Maj pravdu přecedo. Na ty tvoje lopaty, ze stáje bé budou rybky zcela akurátní ;)

Jen se trochu obávam, že ty yachty dopadnou vizuálně dost podobně jako tyhle colty.

Odesláno

Je to tak, děkuju. Steelfishe nebo UN MMD rhodium dial. Díky všem a vracím vlákno původnímu účelu :)

Odesláno

Prej pracku :) no, potvrdili jste mi moje podezření. A zároveň jste zatloukli další hřebíček do rakve 40mm batmanům :)

To víš,tmavý ciferníky budí na ruce jinej dojem,ale s tvým vzrůstem bych světlejší cifr volil minimálně 42.Ale spíše třia, až čtyřia čtyřicítku.Já měl kdysi chvilku i spídy-reduced,v černý a v podstatě mi to ani nepřišlo.Na to jsem vyzkoušel ve světlé variantě a připadaly mi jak dětské.Ale moc záleží na pocitu.I když se za to trochu stydím,hodně používám zrcadlo.

Odesláno (upraveno)

Pro martara...svetly steely...jestli jedes pres Brno-pisni...jo a ty colty jsou Ti maly-neni 40mm stejnych u breitlingu a u rolexu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem snake
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...