Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska na nové gumě, hrozně se mi to líbí a skvěle se to nosí.

A to pod tím vyjadřuje zbožné přání, ať kluci neposerou druhý poločas.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dnes toto po vyzvednutí od hodináře (pan Frýdl) kde bylo provedeno přetěsnění a leštění. Jelikož budeme vyrážet k vodě :smile_anim: Na obnovu čísel a indexů na lunetě (černé mají být) jsem už rezignoval :crying_anim:

Návštěvník dlubix
Odesláno

Hodinky mam hezčí, ale tu lehárnu u bazénu Ti opravdu závidím. Ja si užil příjemných 12 hod v kanclu dneska (sux)

Odesláno

Včera a dnes, nový přírustek ....

Trochu šidítko, ale chytlo mne to .... Kdyby se někomu válely originály někde v koutě a chtěl by se jich zbavit, prosím SZ ... :smile_anim:

Já vím, jsem naivní ... :suicide_anim:

Odesláno

Hodinky mam hezčí, ale tu lehárnu u bazénu Ti opravdu závidím. Ja si užil příjemných 12 hod v kanclu dneska (sux)

Posted Image zdejchnul jsem se na hodinu a půl přes oběd, trochu se ohřát...ale už zase sedím zpátky v kanclu, venku příjemných 24 a lehký větřík, vlhokost vzduchu 42 % a pomatený (čti vypatlaný) amíci nám perou do kanceláře vzduch z mrazáku, tipuju že tu vevnitř máme tak 19 stupňů, hučící klimatizaci nad hlavou, a kolegyně vedle mě mají pod stolem elektrický přímotopy, který právě jedou naplno... ať žije plýtvání...o konstantní rýmě nemluvím Posted Image

Odesláno

Dnes zkouška z novým řemenem od pana Šímy. Sice na suby patří tah, ale proč to nezkusit.

Mě se to tedy líbí, ta modrá to jenom celé hezky podtrhuje :smile_anim:

Jinak já Tágy"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...