Miroslav 2 Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Do dažďa.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zibarek Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 jedna společná na terase před deštěm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Dneska na nové gumě, hrozně se mi to líbí a skvěle se to nosí.A to pod tím vyjadřuje zbožné přání, ať kluci neposerou druhý poločas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pikec Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Dnes toto po vyzvednutí od hodináře (pan Frýdl) kde bylo provedeno přetěsnění a leštění. Jelikož budeme vyrážet k vodě Na obnovu čísel a indexů na lunetě (černé mají být) jsem už rezignoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 dneska k vodě 16610... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Hodinky mam hezčí, ale tu lehárnu u bazénu Ti opravdu závidím. Ja si užil příjemných 12 hod v kanclu dneska (sux)
lukin_ova Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Včera a dnes, nový přírustek .... Trochu šidítko, ale chytlo mne to .... Kdyby se někomu válely originály někde v koutě a chtěl by se jich zbavit, prosím SZ ... Já vím, jsem naivní ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Hodinky mam hezčí, ale tu lehárnu u bazénu Ti opravdu závidím. Ja si užil příjemných 12 hod v kanclu dneska (sux) zdejchnul jsem se na hodinu a půl přes oběd, trochu se ohřát...ale už zase sedím zpátky v kanclu, venku příjemných 24 a lehký větřík, vlhokost vzduchu 42 % a pomatený (čti vypatlaný) amíci nám perou do kanceláře vzduch z mrazáku, tipuju že tu vevnitř máme tak 19 stupňů, hučící klimatizaci nad hlavou, a kolegyně vedle mě mají pod stolem elektrický přímotopy, který právě jedou naplno... ať žije plýtvání...o konstantní rýmě nemluvím
instant Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 (upraveno) ??? pekne, all black 003? fotka starsia ale odvtedy asi stale na ruke.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2012 uživatelem instant
Dantechno Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kulix Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Aktuálně..) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patriknapr Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 (upraveno) Dnes zkouška z novým řemenem od pana Šímy. Sice na suby patří tah, ale proč to nezkusit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. června 2012 uživatelem patriknapr
African Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Dnes zkouška z novým řemenem od pana Šímy. Sice na suby patří tah, ale proč to nezkusit. Mě se to tedy líbí, ta modrá to jenom celé hezky podtrhuje Jinak já Tágy" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfi Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 :wub: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prostě je žeru.Odesláno z mého GT-I8150 pomocí Tapatalk 2
shag Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jsou ti velké,kluku!
Doporučené příspěvky