shewcza Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Dnes jsem narazil na tyhle MLka a musím říct, že když si odmyslím inspiraci, tak jsou moc pěkně udělaný.Foto bohužel dost špatný, ale live vypadaj fakt dobře.Málem jsem je koupil nový v modré variantě, ale nakonec jsem vzal ty Tudory. Možná se na ně ještě dostane, doufám, že je uvidím v Brně na SEWu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Přehodil jsem z NATO na mesh. Upraveno 10. října 2018 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Dnes uz mozem povedat ze klasicky, Bcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 zoufalec na balkone z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Někdo tady někdy řekl, že u "nich" nakonec skončíme všichni, tak proč to odkládat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Mako Zelos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Kolona a nebe nad hlavou. Samuari PVD + Crafter Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Někdo tady někdy řekl, že u "nich" nakonec skončíme všichni, tak proč to odkládat... Ještě jednou gratuluju, skvělá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Někdo tady někdy řekl, že u "nich" nakonec skončíme všichni, tak proč to odkládat... Tož všecko nejlepčí k narozeninám! Nemělo to být v listopadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Někdo tady někdy řekl, že u "nich" nakonec skončíme všichni, tak proč to odkládat... Blahopřeju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Ještě jednou gratuluju, skvělá volba I já a díky za konzultace. Tož všecko nejlepčí k narozeninám! Nemělo to být v listopadu?Mělo, ale sem si říkal, že s mou životosprávou nebudu raději nic odkládat Přeci jen je to ještě měsíc Blahopřeju!!!Díííky. Upraveno 10. října 2018 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Někdo tady někdy řekl, že u "nich" nakonec skončíme všichni, tak proč to odkládat... Gratulace, to už jsi je stihnul poškrábat nebo to je fólie?--------------------------------------------------- Dnes máme hezké kulaté datum, tak si dovolím jednu rozšafnou fotku: Upraveno 10. října 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Gratulace, to už jsi je stihnul poškrábat nebo to je fólie?----Ne, to budou chlupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Christopher Ward C1000 Typhoon Cockpit Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 imr zu hause, tak aspon remen jsem si po dlouhy dobe udelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Něco zas dorazilo. Dostaly trochu péče a ještě nedělají hodně parády. Fakt plnotučný potápky, svítí to jak reaktor a možná ještě víc, safír tlustej jak pěst Buda Spencera a náramek by utáhl lokomotivu. Fakt bomba.Gratuluju. Já je mam dorvaný,ale nosim je hrozně rád. Jsou moc dobrý a parádně seďej na ruce,ikdyž je to takovej kus železa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Díky a máš recht na to jaký jsou to kovadliny, tak se nosí fakt parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Titanky se škrábancema a anténou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky