Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Cenu jsem zjistil až po vyzkoušení.

Asi bych byl neklidný, kdybych ji znal před zkoušením.

Zakladatel mi je v podstatě vnutil na ruku.

---------------

Už jsem zase na SEWu:

post-1538-0-38725200-1540028390_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo, souhlas. Ta nerez by se nedala takto vyleštit?

Urcite dala. Otazka je, jestli to neni zbytecny, kdyz lesteny pouzdro existuje, ma srazeny hrany zespod a dobre tesni, alespon z me dvoulete zkusenosti. A take jestli by to s tema vytouzenyma hranama nedopadlo pri tom naslednem lesteni stejne, jako u druhovyroby. Otazkou take je, jestli je to u takovych pracovnich hodinek zadouci, ty super ostre hrany na mekke oceli budou osekany raz dva. Druhovyroba je vylisek, stejne jako mosazny original, cili zhutnena a v podstate o neco tvrdsi ocel, nez bezna ofrezovana kostka nerezi. Z praktickeho pohledu se da tohle lestene pouzdro dobre prelestit, kdyz je treba. Dalsi fakt je, ze i kdyby se Elton rozkrajel, ten look chromovanyho pozdra u vylestene ocele nedocili, protoze chromovane pouzdro ma jinou barvu, je takove studenejsi, narozdil od 316L. Druhovyroba ma podle me lepsi nerezovy tubus, je robustnejsi. No, sam jsem nad tim lestenim original elton pouzdra premyslel, ale vyhodnotil jsem to jako zbytecne.

Odkaz ke komentáři

Jejda diky, to me tesi, nicmene, kouzlo sportek dvojek je v lesku. A bohuzel, tam ti ho neudelaji. Ale neva, jsem rad ze se libi a az je budes mit, tak posli foto, tesim se.

Není za co.Když jsme se domlouvali,přímo jsem řekl,že chci lesklé pouzdro.Tedy jsem si nedovolil jim dát Tvoji foto,jen jsem řekl,že v tomto stavu jsem je viděl a vyjádřil jsem se,že jsem zvyklý z Breitlingu na vysoký lesk a bylo mi řečeno,že není problém.Tak uvidíme...

Odkaz ke komentáři

Není za co.Když jsme se domlouvali,přímo jsem řekl,že chci lesklé pouzdro.Tedy jsem si nedovolil jim dát Tvoji foto,jen jsem řekl,že v tomto stavu jsem je viděl a vyjádřil jsem se,že jsem zvyklý z Breitlingu na vysoký lesk a bylo mi řečeno,že není problém.Tak uvidíme...

no tak to je prekvapko !!! Jsem zvedavy !

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...