snake Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Prvni outdoorova akce spolecne...ani o nich nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Made in Japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Organic, krasna patina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 ) Díky. ----------------- Asi to nejdražší, co jsem měl kdy pevně připnuto na ruce:Koukal jsem tam na to. Je to krásný do vitríny, ale nenosil bych to. (A nemám na to.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 (upraveno) Cenu jsem zjistil až po vyzkoušení.Asi bych byl neklidný, kdybych ji znal před zkoušením.Zakladatel mi je v podstatě vnutil na ruku. --------------- Už jsem zase na SEWu: Upraveno 20. října 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Jejda diky, to me tesi, nicmene, kouzlo sportek dvojek je v lesku. A bohuzel, tam ti ho neudelaji. Ale neva, jsem rad ze se libi a az je budes mit, tak posli foto, tesim se. To jo, souhlas. Ta nerez by se nedala takto vyleštit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Afričane, vyzkoušel jsem "Leninovky" a jsou super!Omluvte prosím kvalitu mobilní fotky ve špatném světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 To jo, souhlas. Ta nerez by se nedala takto vyleštit?Urcite dala. Otazka je, jestli to neni zbytecny, kdyz lesteny pouzdro existuje, ma srazeny hrany zespod a dobre tesni, alespon z me dvoulete zkusenosti. A take jestli by to s tema vytouzenyma hranama nedopadlo pri tom naslednem lesteni stejne, jako u druhovyroby. Otazkou take je, jestli je to u takovych pracovnich hodinek zadouci, ty super ostre hrany na mekke oceli budou osekany raz dva. Druhovyroba je vylisek, stejne jako mosazny original, cili zhutnena a v podstate o neco tvrdsi ocel, nez bezna ofrezovana kostka nerezi. Z praktickeho pohledu se da tohle lestene pouzdro dobre prelestit, kdyz je treba. Dalsi fakt je, ze i kdyby se Elton rozkrajel, ten look chromovanyho pozdra u vylestene ocele nedocili, protoze chromovane pouzdro ma jinou barvu, je takove studenejsi, narozdil od 316L. Druhovyroba ma podle me lepsi nerezovy tubus, je robustnejsi. No, sam jsem nad tim lestenim original elton pouzdra premyslel, ale vyhodnotil jsem to jako zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 To pouzdro z druhovýroby je teda nerez? To by pak asi fakt bylo zbytečný se pokoušet rozleštit kartáčování na pouzdru z Eltonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Dneska v zahradke tieto Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 To pouzdro z druhovýroby je teda nerez? To by pak asi fakt bylo zbytečný se pokoušet rozleštit kartáčování na pouzdru z Eltonu...Jasne, nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Prý jen 36 :-) ten tah je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Řek jsem si, že to risknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 mobilovka z WC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Jejda diky, to me tesi, nicmene, kouzlo sportek dvojek je v lesku. A bohuzel, tam ti ho neudelaji. Ale neva, jsem rad ze se libi a az je budes mit, tak posli foto, tesim se.Není za co.Když jsme se domlouvali,přímo jsem řekl,že chci lesklé pouzdro.Tedy jsem si nedovolil jim dát Tvoji foto,jen jsem řekl,že v tomto stavu jsem je viděl a vyjádřil jsem se,že jsem zvyklý z Breitlingu na vysoký lesk a bylo mi řečeno,že není problém.Tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Rusko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 sew byla nuda, ale tady to zije :-D z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 černomodrá, taky bude dobrá. Jen se to blbě fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Není za co.Když jsme se domlouvali,přímo jsem řekl,že chci lesklé pouzdro.Tedy jsem si nedovolil jim dát Tvoji foto,jen jsem řekl,že v tomto stavu jsem je viděl a vyjádřil jsem se,že jsem zvyklý z Breitlingu na vysoký lesk a bylo mi řečeno,že není problém.Tak uvidíme...no tak to je prekvapko !!! Jsem zvedavy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky